Profilový obrázek

Gooner

Petr Dominik

Komentáře 18

Od nejnovějších
  1. Slunce, seno, jahody
    Slunce, seno, jahody (1983)
    10
    Všechno nějak začíná a tady to byl tedy rozjezd jako vínko.Pan Troška se s námi nemazlí a rovnou nás hodí do víru vesnického dění v Hošticích. K hlavním hrdinům si okamžitě najdete cestu což je způsobené i tím,že se v nich sami najdete. Tuhle trilogii prostě nejde nemilovat.
  2. Slunce, seno, erotika
    Slunce, seno, erotika (1991)
    10
    Slunce, seno, erotika bývá často opomíjená a považována za nejslabší díl s čímž nesouhlasím. Ono i zde je tolik legendárních hlášek,že to nesežere slušný čas je všechny vyjmenovat. To vše je navíc okořeněné vůní Itálie,která v předchozích dílech chyběla.
  3. Slunce, seno a pár facek
    Slunce, seno a pár facek (1989)
    10
    Tady není o čem. Nejlepší česká komedie EVER a o tom není další diskuze nutná. Snad nikde jinde nenajdete takové množství gagu,které za ty léta zlidověly. Nemluvně o skvělých hercích,které své role ani nemuseli hrát,oni je prostě žili. Miluji celou trilogii.
  4. Úniková hra
    Úniková hra (2019)
    5.5
    Nakonec celkem pohodová záležitost,která sice není aspirantem na kultovní záležitost,nebo horor roku,ale svůj úkol to plní. Herci jsou fajn,námět podobný kostce ujde a pastičky mají také něco do sebe. Konec dává jasně najevo,že nás čeká minimálně ještě jedno pokračování.
  5. Moje zprávy
    Moje zprávy (2018)
    0
    Tohle jsou opravdu zprávy Jaromíra Soukupa. Takovou samostřednost jsem dlouho neviděl. Asi poprvé v životě jsem se při sledování zpráv styděl a to už je na pováženou. Vlastně celkově stanice Soukup,ehm Barandov je na pováženou. Program pro dno společnosti
  6. Premiér
    Premiér (2019)
    0
    Nikdy v životě jsem si nepřál být slepý,ale při sledování Premiéra jsem na to párkrát pomyslel. To co se zde děje je na úrovni mateřské školy kde si děti hrají na herce. Soukup je jen velké dítě,které nemá žádnou soudnost a už vůbec talent. Ztráta času
  7. John Wick 3
    John Wick 3 (2019)
    8.5
    John Wick se stal králem akčních filmů. To kam dokázal Keanu Reeves a Chad Stahelski posunout tuhle sérii je až neuvěřitelný. Akce mají nápad a jsou čím dal šílenější. Vše se ale stále drží v rámci fyzikálních možností,což tedy chválím. Už se těším na 4 díl a doufám,že mne opět vystřelí z trenek
  8. Kořist
    Kořist (2019)
    7
    Horor s aligátory tu dlouho nebyl a bylo ho pořádně třeba. Úvod byl trochu pomalejší,ale jakmile se na scéně objeví krokouší vše se rázem změní. V první řadě chválím digitální aligátory,kteří vypadají dobře a také chválím napětí. Toho bylo dostatek a místy se dalo až krájet.
  9. Tenkrát v Hollywoodu
    Tenkrát v Hollywoodu (2019)
    10
    Zaplať pánbůh za lidi a režiséry jako je Quentin Tarantino. Ten člověk je génius,který vypráví ty nejlepší příběhy a to tím nejzajímavějším způsobem. Tenkrát v Hollywoodu je jeho dalším mistrovským dílem. Užil jsem si každou vteřinu a litoval jsem konce,snad se tedy aspoň dočkám seriálu.
  10. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
    Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)
    9
    Rychle a zběsile už se dávno vymklo kontrole a s realitou už nemá v podstatě nic společného. Jsem rád za tuto odbočkou, protože postava The Rocka je mi sympatičtější než celá grupa z hlavní série. Pokud k tomu přihodíte charismatického Idrise Elbu a nestarnoucího Stahama, tak máte o zábavu postaráno.
  11. Kouzelný park
    Kouzelný park (2019)
    5
    Průměrný animák, kterých jsem za poslední roky viděl obrovské kvantum. Film nemá v podstatě nic proč bych ho měl někomu doporučit. Animace vypadá dobře, ale né zas tak dobře, abych si z ní sedl na zadek. Příběhově čistý standart. Na Španělsko možná dobrý, ale v globálu je to prostě sakra málo. Čistý průměr
  12. Rodiče na tahu
    Rodiče na tahu (2019)
    4.5
    Rodiče na tahu je extrémně ujetou podívanou, kterou jsem si překvapivě náležitě užil. Recenze jsou na film obvykle hodně přísné, ale já se prostě bavil. Salma je sexy a Alec je zábavný. Zkrátka správná dvojka. Nejvíce mne překvapila rolička pro Sashu Mitchella aka Coudyho z Krok za krokem. Co se to s nim proboha stalo?
  13. Úsměvy smutných mužů
    Úsměvy smutných mužů (2018)
    6.5
    No a pak že to nejde. Je sice pravda, že se V našich končinách točí spíše kvalitní dramata nežli komedie. Úsměvy smutných můžu, ale dokazují, že stále dokážeme skloubit komedii s dramatem. Místy je tento snímek velmi syrový až nepříjemný. Stále však velmi dobře odehraný a natočený.
  14. Favoritka
    Favoritka (2018)
    8.5
    Originálně a hlavně vtipně podaný historický film. Jednu věc Favoritce nemohu upřít a to je originalita. Na Yorgose můžete mít jakýkoli názor, ale pravda je taková, že jeho rukopis je jasně čitelný a nezaměnitelný. Výborná záležitost pro milovníky nevšední podívané.
  15. Chlapec, který se stane králem
    Chlapec, který se stane králem (2019)
    6.5
    Velmi příjemná záležitost, která dokázala všem pochybovačům zavřít ústa. Tento dobrodružný film pro děti a mládež dokázal, že se to dá natočit bez trapnosti a dětinského humoru. Napínavé a zábavné. Herci byli výborní a rád jsem se podíval na příběh o excalibru z druhé strany
  16. Ready Player One: Hra začíná
    Ready Player One: Hra začíná (2018)
    9
    Steven Spielberg se vrátil do sedla ve velkém stylu a jeho Ready Player One má našlápnuto,aby se stal pro fandy kultovní záležitostí. To jak se zde pracuje s popkultůrou je splněným snem každého velké fanouška. Nádherně natočené,kamera líbivá a hlavně výborní herci. Maximální spokojenost.
  17. Deadpool 2
    Deadpool 2 (2018)
    8.5
    Deadpool pokračuje tam kde skončil díl první. Tedy se ve velkém hláškuje, nadává, zabíjí,ale hlavně skvěle baví. Deadpool dokáže bavit mnohem lépe než kde jaka komedie a to je rozhodně plus. Reynolds je pro tuto roli prostě jako dělaný. Stejně tak mne potěšil i Brolin,který do filmu skvěle zapadl. Spousta popkulturních narážek maximálně potěšilo. Za mne teda spokojenost.
  18. Noční hra
    Noční hra (2018)
    7.5
    Zábavná akční komedie,která místy ráda klame tělem. Není zde nouze o povedené zvraty a nejednou jsem se s údivem zastavil nad tím co se zrovna událo. Podle traileru a názvu jsem nakonec dostal úplně něco jiného než jsem očekával. Což vůbec neberu za zlé,protože jsem byl nakonec příjemně překvapený.