luda-arachno

Luďa Arachno
40

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Olomoucký, Olomouc, Česká republika



    Spider-Man: Daleko od domova
    Spider-Man: Daleko od domova (2019)
    9.5
    Nešlo najednou vstřebat všechny efekty a vše okolo a tudíž na ten film musím jít znovu. Vše luxusně udělaný a film jede svižně už od začátku. Mysterio byl úžasný!! Bravurní!!! Ty efekty a jak to měl vše promyšlený, znamená jen to, že ho krásně vystihly jak vypadá v komiksu. Ten film snad nemá žádnou chybu a líbí se mi víc než první díl. Můžu i v klidu říct, že je to i malinko lepší než EndGame. První podtitulková scéna? Můj výraz? Co to sakra je??!! Nemůžu se dočkat jak tohle vyřeší a co mají se spidym v plánu dal. Druhá podtitulka? Spíš takové koření a odkaz na další fázi MCU. Co si pamatuju z natáčení v Liberci, tak jsem si hezky zavzpomínal a až teď jsem viděl, jak to mělo vypadat ve finální verzi. Jak jsme utikaly od kašny a nebo jak jsme skákaly na náměstí, tak ve filmu toho bylo strašně málo ukázány.
    Venom
    Venom (2018)
    8.5
    Na film jsem se hodně těšil. Konečně ztvárnily jednoho z nejznámějších Spider-manových protivníků. O filmu se spekulovalo už dříve a je vážně lepší že vyšel na svět až teď. Ve filmu mi strašně chyběla absence Spider-mana ale tvůrci nám to vysvětlily tak, že předlohou byl komiks Lethar protector, kde minulost Venoma byla odlišná. Tom Hardy nezklamal. Na tuhle roli si asi nedokážu představit někoho jiného. Komunikace Venoma s Edwardem Brockem byla chvilkama zvláštní. Hlavní záporák zajímavý a bitka pěkná a dlouhá. Strašná škoda, že film byl PG13. Dubing se povedl a ve 3D je to dobrý zážitek.
    Spider-Man: Homecoming
    Spider-Man: Homecoming (2017)
    8
    První sólo film Toma Hollanda překvapilo. Jelikož jsem si na herce ještě pořád moc nezvykl, tak herecky to zvládl. Hlavní záporák byl skvěle ztvárněný a Michael Keaton byl bravurní. Před premiérou filmu jsem si ho v té roli nedokázal představit, protože si ho spojuji s Batmanem od Tima Burtona. Návštěva Tonyho Starka byla sice milá, ale kdyby tam nebyl, tak by mi to ani nevadilo. Finální bitva měla nějaké mouchy a moc se mi nelíbilo když se téměř vše dělo ve vzduchu na letadle. Když si to tak spočítám, tak se těším na další film a věřím, že to bude lepší a lepší.
    Spider-Man: Paralelní světy
    Spider-Man: Paralelní světy (2018)
    10
    Sony skvěle překvapilo a pustilo do světa animovaný film, který nemá obdoby. Děj je svižný, objeví se hodně akce i humoru. Představení vícero spider-manů překvapilo a pěkně to zapadalo do sebe. Jelikož jsem dlouholetý fanoušek Spider-mana, jak jsem se na film těšil, tak i mile překvapil. Proto hodnotím tak jak hodnotím, protože film neměl asi žádné zápory. Spekuluje se o pokračování a osobně jsem zvědavý jak to vše dají dohromady.
    Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (2019)
    9
    Měl jsem trošku strach jak to vše dopadne a jak zvládnou ukončit 10 let snahy o spojení různých filmů do jedné série též zvanou jako MCU. Povedlo se to celkem slušně až na ten začátek filmu, kde se to táhlo cca 30 min. Pak to bylo čím dál lepší. Shlédnout tento film doporučuji, ale samozřejmě shlédnout i všechny filmy před tímto filmem aby jste všemu rozuměly.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+9