Profilový obrázek

voka

Vojtěch Kaprál
28

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Nedotknutelní
    Nedotknutelní (2011)
    9
    Naprosto úžasný, famózní a především geniální snímek, který se mi určitě vryje na delší dobu do paměti. Je škoda že vzniká tak málo filmů s tímto humorem, protože právě tento je nejlepší. Hlavní herecká dvojice je naprosto vynikající. Už je to hodně dlouho co na mě film působil takhle přirozeně. Také musím zmínit hudbu, která zde byla naprosto dokonalá. Nebojím se říct, že toto je nejlepší snímek, který kdy ve Francii vznikl. A co vás dojme nejvíc? Tento film byl inspirován skutečným příběhem.
    Sedm
    Sedm (1995)
    10
    Najít chybu v Se7en je snad nemožné. Nemluvím teď jen o chybách ve scénáři, ale i o výběru herců, režii a hudbě, která sice ve filmu neměla takovou roli(snad až na scénu, kdy Brad dostane po hlavě), ale ještě přidávala k pochmurnému prostředí svůj díl. U většiny filmů se mi povede alespoň trochu odhadnout další průběh, ale v tomto případě jsem se trefil jen v tom, že budou další mrtví... Každý z hříchů je geniálně promyšlený a o to víc depresivní. Mně přišla nejhorší lenost: "Detective, he'd die of shock right now, if you were to shine a flashlight in his eyes."
    Forrest Gump
    Forrest Gump (1994)
    10
    Skvělý film, u kterého člověk zažije všechny druhy emocí... zasměje se (hlavně u části v armádě), zažije smutek. Dominantou dilmu je rozhodně scénář, který je brilantní, nahlaskovane části. Příběh mapuje život jednoduchého Forresta Gumpa. Jednoduše Zemeckis stvořil mistrovské dílo

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci