Profilový obrázek

Zoompie

Eva Kunzová

Komentáře 11

Od nejnovějších
  1. Spider-Man: Daleko od domova
    Spider-Man: Daleko od domova (2019)
    8
    Film mě potěšil nejenom tím, že Praha hrála Prahu (opominu-li Liberec vydávajícího se za Prahu) a ne nějaké jiné evropské město jako Budapešť nebo Moskvu, ale také podařeným scénářem a záporákem. Jediné, co mi trochu vadilo, bylo Peterův kámoš a jeho "holka". Chvilku se dalo vydržet, ale pak už to bylo otravné. Za mě povedená oddychovka na prázdniny.
  2. Parazit
    Parazit (2019)
    9.5
    Jsem nadšená, že letošního Oscara za nejlepší snímek vyhrál právě tento film. Scénář geniální, herecké výkony skvělé. Příběh běží s lehkostí jako po másle, baví diváka svou vynalézavostí postav, ale v polovině filmu se to najednou úplně nesmyslně obrátí. Sama jsem moc nepochopila pohnutku, která k tomu vedla, ale budiž. Každopádně je snímek velice povedený.
  3. X-Men: Dark Phoenix
    X-Men: Dark Phoenix (2019)
    5
    Na film jsem se těšila, ale dost mě zklamal. Sophie jako Jean mě celou dobu dost štvala a ukázala, jak moc neumí hrát. To zkazilo celý dojem z filmu. Zápletka byla trochu mdlá, ale to se tak dalo očekávat. Celé to působilo tak trochu nedodělaně. Jinak film má úžasné vizuály. Když jsem v titulcích zjistila, že hudbu měl na starosti Hans Zimmer, tak jsem byla dost prekvapena, protože mě soundtrack vůbec nezaujal a to u Zimmera se mi nestává. Absence potitulkové scény možná značí konec X-men série. To uvidíme.
  4. Venom
    Venom (2018)
    7
    Můj oblíbený herec opět v roli, ve které jsme ho ještě neviděli. Tom jako reportér na mě nepůsobil moc přesvědčivě, ale když toto pominu, tak jeho herecký výkon byl fajn. Akční scény v první polovině filmu byly super, ke konci to už byl trochu patos. Ale jinak mě to moc bavilo.
  5. Captain Marvel
    Captain Marvel (2019)
    8.5
    Marvel nám poprvé představuje ženskou hlavní hrdinku a její origin story. Film mě moc bavil narážkami na 90.léta a jejich tehdejší technologické nedostatky oproti dnešní době. Taktéž mladý Nick Fury a jeho přátelství s Carol bylo moc fajn a vidět Furyho veselého a s oběma očima bylo super.
  6. Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (2019)
    9.5
    Nejlepší zakončení jedné obrovské ságy, jaké jsme si mohli přát. Film vzdává hold všech předchozím snímkům, tím se stává krásně nostalgickým. Tvůrci opět přišli s novými nápady, které baví i po celé 3 hodiny. Závěrečná kolosální bitva byla famózní a krásné rozloučení s našimi oblíbenými postavami.
  7. Spider-Man: Homecoming
    Spider-Man: Homecoming (2017)
    9.5
    Nový představitel Spideyho se povedl, Tom Holland se na tuhle roli hodí víc než dobře. Film má díky němu svěží nádech. A jako je Spideyho zvykem, jede jednu hlášku za druhou. Úvodní sekvence z Avengers Civil War byla super nápad! A přítomnost Tonyho Starka je velkým přínosem. Za mě palec nahoru.
  8. Thor: Ragnarok
    Thor: Ragnarok (2017)
    10
    Byla to naprostá paráda!! Celý sál se řezal smíchy a já se svojí kamarádkou taky. Vysloužil si ohodnocení nejbarevnější a nejbláznivější Marvelovský film. Režisér tomu dal takový nádech jako zatím žádný z režisérů, plus jeho episodní role jako Korg byla boží. Jen tak dál. Doufám, že se s ním ještě uvidíme.
  9. Black Panther
    Black Panther (2018)
    10
    Po Thorovi 3 je tohle další Marvelovský film s úplně novým nádechem. Výpravnost filmu byla famózní, hudba vynikající, herci taktéž. Určitě patří mezi ty, které si budete chtít pustit znova a znova. PS: Shuri bych chtěla za svojí sestru.
  10. Avengers: Infinity War
    Avengers: Infinity War (2018)
    10
    Nejnabušenější Marvelovka ze všech! Světě div se, ale podařilo se tam vecpat opravdu všechny hrdiny, kteří byli za posledních 10 let představeni. Film se trochu vleče, ale postupně přidává na tempu. A končí finálem, které nikdo nečekal. Po tomhle filmu jsme snad všichni odcházeli se slzami v očích než jako obvykle s dobrou náladou ze šťastného konce. Na vyvrcholení si musíme počkat až za rok.
  11. Psí poslání
    Psí poslání (2017)
    9
    Krásný, roztomilý příběh. Pěkně jsem si u něj poplakala. :) Jediné, co mi trochu nesedělo bylo drama s otcem. To bylo trochu strnulé a né moc dobře zahrané. Ale jako celek to bylo moc hezky zpracované.