Profilový obrázek

Kamila88

Komentáře 28

Od nejnovějších
  1. Vlastníci
    Vlastníci (2019)
    7.5
    Konverzačka jako vínko. Přes takto by měla vypadat inteligentní konverzační komedie. Konverzace mezi vlastníky byly zajímavé,trefné a zábavné. Divák tak měl pocit jakoby s nimi v té místnosti seděl. Pane Havelka tleskám,takto by měly vypadat komedie.!
  2. Addamsova rodina
    Addamsova rodina (2019)
    4
    Bože chraň tohle už víckrát opravdu ne. Tahle verze Addamsové rodiny se vůbec nepovedla. Ze všech postav se stali maximálně karikatury těch původních. Proč mají filmaři pocit,že vše potřebuje předělat a měnit. Některé věci jsou dobré tak jak jsou a to platí i pro tuto rodinku.
  3. Eurovize
    Eurovize (2020)
    7
    Velmi příjemná komedie,která překvapivě (i přes Ferrella) není vůbec trapná. Písničky jsou pěkné a celkově se mi líbila hlavní myšlenka filmu. Člověk si musí jít za svým snem ať to stojí co to stojí. Velmi pozitivní. Pokud máte pochmurný den a budete chtít rozveselit,tak dejte Eurovizi šanci.
  4. Kameňák 4
    Kameňák 4 (2013)
    0
    Ostuda a nic než ostuda. Pokud tohle uvidí nějaký cizinec, tak si bude myslet, že jsme banda negramotu. Za tohle by se styděla i děcka ve škole a pan Novák si to naservíroval rovnou do kina. Ale co když na to lidi chodí, tak se na kvalitu prostě nehledí.
  5. Vánoční Kameňák
    Vánoční Kameňák (2015)
    0
    Nechci na nikoho ukazovat prstem, ale udělám to. Pane Brabec Vy jste se snad zbláznil? Nebo proč jste se vlastně propůjčil tomuhle čemusi. Svatá Troškova trilogie, protože ta měla aspoň hlavu a patu a dokázala sem tam pobavit. Nechápu co se to s naši kinematografii stalo.
  6. Premiér
    Premiér (2019)
    0
    Náhodou jsem na tuhle zvláštnost narazila v TV a nestačila se divit, čeho jsou dnes lidé schopni a nejsou za to trestně stíhání. Před tímto pořadem by měl být nějaký varující nápis. Bože ještě teď mě páli oči. Kdyby to bylo aspoň vtipné,ale tohle je jen blbé.
  7. Aladin
    Aladin (2019)
    6.5
    Velmi povedené,ale pro mne je stále jedničkou animovaná verze. To však nic nemění na kvalitách tohoto filmu a hlavně Willa Smitha,který u mne po dlouhé době opět zabodoval. Nechybí napětí,humor a sympatičtí hlavní hrdinové,zkrátka klasický Disney. Podle mne se,ale až příliš jelo na jistotu.
  8. Rocketman
    Rocketman (2019)
    9.5
    Elton nikdy nepatřil mezi mé oblíbence a jeho písně ani moc neznám. Tedy až na pár vyjimek. Po tomto filmu jsem na něj však zcela změnila názor a na jeho tvorbu se více zaměřila. Skvělý filmy se skvělými songy. Taron předvedl výborný výkon,který však zůstal bohužel zastíněn filmem BR.
  9. Devadesátky
    Devadesátky (2018)
    7.5
    Jsem dítě devadesátek a tento snímek je takovým zpovědníkem všem,kteří je stejně jako já zažili. Bylo to skvělé období a mělo své kouzlo. Jonah Hill to dokázal neuvěřitelně zachytit a z celého snímku byla ta atmosféra cítit. Jako bych se tam vrátila zpět. Skvělá jízda.
  10. Tenkrát v Hollywoodu
    Tenkrát v Hollywoodu (2019)
    10
    Viděla jsem všechny Tarantinovi filmy, ale právě tento nejnovější se mi asi líbil ze všech nejvíc. To jak si Quentin prohrává s minulostí a překrucuje si jí k obrazu svému je zábavné a hlavně divák neví co od filmu muže čekat každou další minutu. Finále je pak jen logickým vyústěním předchozích dvou hodin kde bylo možné vše.
  11. Zrodila se hvězda
    Zrodila se hvězda (2018)
    9
    Všichni okolo mne vyzdvihují do nebe Bohemian Rhapsody, ale pro mne byl hudebním filmem roku Zrodila se hvězda! Od vynikajícího Coopera, nádherných písních až po překvapivě dobrou Gagu. Finále jsem obrečela a kdo vlastně také ne,že? Přála jsem jim co nejvíce Oscarů, ale konkurence byla až moc silná.
  12. Zelená kniha
    Zelená kniha (2018)
    8.5
    Zelená kniha je snímek u kterého jsem si zaplakala a také se zasmála z plných plic. Snímek, který si na nic nehraje a při tom má ty nejvyšší filmové ambice. Předávání Oscarů dokázalo, že v sobě Zelená kniha skrývá víc než jen příběh o přátelství dvou rozdílných mužů. A že to není zcela podle pravdy? To vem čert, ja se bavila
  13. Princ a Pruďas
    Princ a Pruďas (2011)
    7.5
    Komedie mám velmi ráda a právě toto patří mezi mé oblíbené. V Hlavních i vedlejších rolích se objevili všichni mí oblíbení herci. Zápletka je sice ohraná, ale to beru jako záměr. V tomto případě šlo hlavně o to udělat domu celého fantasy žánru legraci a to se povedlo.
  14. Tiché místo
    Tiché místo (2018)
    7.5
    Horory sice nepatří mezi mé oblíbené žánry, ale Tiché místo si mne získalo na první dobrou. Nejspíše za to můžou i výborné herecké výkony všech hlavní rolí a originální zápletka, která tu ještě nebyla. Napětí by se dalo místy krájet a scéna s porodem byla třešničkou na dortu.
  15. Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny
    Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016)
    9
    Mel Gibson je zpět a s nim i další výborný snímek, který v sobě nese jeho osobitý rukopis. Ze začátku se mi snímek trochu táhl a Garfield mi trochu vadil, ale jakmile se film přenese na bojiště je to najednou úplně o něčem jiném. Končetiny lítají vzduchem, krev stříká do všech světových stran a není nouze o napětí a akci. Za mne tedy spokojenost.
  16. Ztracen v džungli
    Ztracen v džungli (2017)
    6
    Harry bojuje o život co mu sílí stačí, ale mne to teda dvakrát neoslnilo. Tempo snímku bylo příliš vlažné a ve chvíli kdy začal boj o život jsem nebyla zcela soustředěná. Příliš mne to nudilo což se nakonec promítlo i do mého hodnocení. Plus dávám za krásné prostředí a vychrtlého Harryho.
  17. Jurský svět: Zánik říše (5)
    Jurský svět: Zánik říše (5) (2018)
    6
    Na světě Jurského světa jsem si vždy vážila nejvíce pořádného dobrodružství na pozadí kvalitního příběhu. Zde to ale vůbec neplatí. Tentokrát spíše vsází na speciální efekty, digitální triky a hromadu akce. Dinosauři stále hrají prim, ale už pro mne jaksi ztrácejí své kouzlo. Uvidíme co přinese budoucnost, ale teď spokojená moc nejsem.
  18. Na férovku pane učiteli
    Na férovku pane učiteli (2017)
    7
    Normálně takové filmy moc nevyhledávám,ale tak proč neudělat vyjimku. Na férovku pane učiteli je překvapivě povedená komedie,která v sobě skrývá mnoho zábavných momentů a to především scény s mým oblíbencem Ice Cubem,ktertý je zde správný Bad Ass. Ráda si projekci zopakuji.
  19. To
    To (2017)
    9
    Kinga jako autora knih naprosto miluji a každý film podle jeho předlohy vyhlížím s obrovským očekáváním a u tohoto snímku to očekávání bylo přímo obrovské. Přece jen je TO výborná kniha a zfilmovat jí není jednoduché. Režisér to však dokázal na plný počet a úžasně zachytil tu devadesátkovou atmosféru. Jsem spokojená jako želva.
  20. Thor: Ragnarok
    Thor: Ragnarok (2017)
    10
    Ani si nepamatuji kdy jsem se naposledy tak v kině bavila. Thor je výborný mix komedie a dobrodružného žánru ve kterém nám Taika Waititi servíruje jeden bláznivý nápad za druhým. Kéž by tak vypadaly všechny nové Marvelovky. Chci se totiž u snímku bavit a to Thor perfektně splňuje.
  21. Circle: Uzavřený kruh
    Circle: Uzavřený kruh (2017)
    7.5
    Solidní drama,které ve své nejhlubší myšlence už vlastně ani není žádné sci-fi. Již dávno je běžné,že jsou lidi sledování a odposlouchávání. Jen to ještě není v takové míře. Co není,ale může brzy být. Snímek mne bavil a to díky skvělým hereckým výkonům.
  22. Všechno nebo nic
    Všechno nebo nic (2017)
    2
    Popravdě raději nic než tohle. Na snímek jsem se těšila už jen kvůli skvělému obsazení a také příběhu,který je primárně určen pro nás. Nestačila jsem se divit co si to tvůrci dovolili předvést. Takový patos bez hlubšího smyslu a logiky jsem vážně dlouho neviděla a snad ani neuvidím.
  23. Válka o planetu opic
    Válka o planetu opic (2017)
    8
    Úžasné zakončení jedné trilogie. Už od prvních minut jsem se skvěle bavila a to i proto,že jsem si před touto projekcí pustila předchozí dva díly. Příběh Ceasara,tak zde došel ke svému konci a já se slzami v očích byla naprosto vyřízená a dojatá. Od dob temného rytíře nejlepší trilogie.
  24. Nedotknutelní
    Nedotknutelní (2011)
    9.5
    Nádherný snímek ukazující přátelství v tom nejčistším slova smyslu. Francouzi vždy takové filmy uměli. Tento film tak není žádnou výjimkou. Okouzlující, nádherné, dojemné, prostě dokonalé. Nikdy si tento snímek nenechám ujít a vždy si na něj ráda udělám čas.
  25. Pán prstenů: Návrat krále
    Pán prstenů: Návrat krále (2003)
    10
    Finále jak se sluší a patří. Jedná se o návrat krále v pravém slova smyslu. Pán Prstenu: Návrat krále je finále jedné vynikající série ve které máme možnost vidět pro oči dokonalou akci. Škoda jen,že tenhle příběh dospěl do svého konce,protože jsem si ho zamilovala.
  26. Temný rytíř
    Temný rytíř (2008)
    9.5
    Christopher Nolan je prostě génius,který s každým dalším dílem boří filmové hranice. Batmana povýšil na víc než jen komiksový film. Udělal z něj opravdový pojem a umění. Napínavý příběh plné chlapské akce a vynikající záporák. Kdo by to řekl,že Joker může mít i jinou tvář než tu Jackovou.
  27. Forrest Gump
    Forrest Gump (1994)
    10
    Forrest Gump je pro mne jeden z nejlepších filmů všech dob. Tom Hanks každou minutu dokazuje svůj nepopíratelný talent a dar. Tento příběh o prosťáčkovy,který má o kolečko více a díky tomu zažívá různé zábavné situace nejde nemilovat. Kdykoliv to běží v tv,tak vždy sleduji.