Asata

Eliasatasalim Alrabadi
130

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Captain Marvel
    Captain Marvel (2019)
    4.5
    USA produkuje posledních 30 let tolik filmu o superhrdinech, že už to přestává být koukatelné, o seriálech nemluvě. Tento film patří rozhodně k těm horším. Jediné, co se cení u všech těch filmů, je vzájemná propletenost postav a děje. Na herečce je nej její krása, o hereckém výkonu škoda mluvit.
    Hastrman
    Hastrman (2018)
    8.5
    Tak nějak děsivé, horor v malém nehollywoodském měřítku. Hlavní role obsazena skvěle, herečka svádějí i hastrmana taky dobrá. České filmy se vyvíjí směrem k USA nebo žádným, ale tímto směrem, který je originální, myslím, že máme naději. Kombinace Erbenova vodník a Draculy.
    Klec
    Klec (2019)
    5
    Paní Bohdalovou mám ke stáru raději (myslím k jejímu stáru). Stejně jako ve filmu Každý milion dobrý byla skvělá, Hádek už tak přesvědčivý nebyl, ale taky dobré. Na televizní film škoda, protože téma je to moc dobré. Jednoduchý příběh zasazený do domácího prostředí.
    Co jsme komu zase udělali?
    Co jsme komu zase udělali? (2019)
    7.5
    S humorem osvětluje tento film současnou situaci v mnoha evropských rodinách, kde dochází k mísení kultur, náboženství atd. Film má skvělou kameru, vtipný scénář, hvězdné obsazení. Jeden z lepších filmů evropské tvorby, stojí za zhlédnutí, pobaví, nenudí.
    Složka 64
    Složka 64 (2018)
    10
    Všechny filmy této série jsou zhlédnutelné jednotlivě, stejně jako postupně. Fandíme hlavním hrdinům, policistům oddělení Q, které řeší staré případy. Severské detektivky tak, jak je máme rádi a ještě ke všemu nádherně zpracované. Konečně solidní konkurence pro USA tvorbu.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci