Profilový obrázek

Rabadi

Ota Al Rabadi
2 259

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Co jsme komu zase udělali?
    Co jsme komu zase udělali? (2019)
    5
    Multi-kulti je téma dnešní doby a v tomto filmu je podáno velmi vtipně. Francouzi točit komedie umí a nám (jako Evropanům) jsou jejich vtipy blízké. První díl byl lepší, takže doufám, že další pokračování už nebude, škoda to kazit. Postava manželky byla zahrána skvěle.
    Hastrman
    Hastrman (2018)
    5
    Film je tedy dost překvapivě děsivý a Ondřej Havelka mě velmi překvapil. Příběh osamělého muže, který je napůl člověk a napůl monstrum (Kráska a zvíře?). Hledá lásku, příběh je romantický, trochu i komický a hlavně hororový. Výkon hlavního hrdiny excelentní.
    Chata na prodej
    Chata na prodej (2018)
    3.5
    Tak nějak nevím, kdo na tomto filmu vidí něco zajímavého. Ano, je hvězdě herecky obsažený, ale příběh nic moc. Rodinné drama o ničem. Patří mezi nízkonákladové snímky, přesto asi dokáže zaujmout. Judit Bardos je velmi nadějná herečka. Vidět jednou stačí.
    Svatá čtveřice
    Svatá čtveřice (2012)
    0.5
    Nějak už asi není možné natočit film bez sexu, dříve by tyto filmy byly nepřístupné, dnes je to normální jev, který vysílají televize v odpoledních hodinách. Ani Hřebejk toto nezachrání svým jménem, motiv je zajímavý, s tím se asi ztotožňuje hodně lidí ve středním věku, přesto děj zklamal.
    Přes prsty
    Přes prsty (2019)
    3
    Ani Petr Kolečko není záruka skvělého děje. Je to zklamání, ani dobrá komedie, ani romantika. Zřejmě srovnání s našimi Kiki a Maki, ale to bylo již tolikrát omílané, že už to nemůže nikoho bavit. Velmi slabý film, který neurazí ani nenadchne. Jednou stačilo.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2