Morra

235

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Krvavá nevěsta
    Krvavá nevěsta (2019)
    4
    Tohle jako bylo co? Čím si ten film zasloužil takové hodnocení. Krvavé nevěsta je maximálně přeceňovaný brak,který si rozhodně nezaslouží takový hype a hodnocení. Příběhově nezajímavé a s každou další scénou maximálně divné a nudné. Tomu to filmu se příště raději vyhnu obloukem.
    Ježek Sonic
    Ježek Sonic (2020)
    7.5
    A pak,že se jsou herní adaptace prokleté. Sonic je důkazem,že to prostě jde a že to jde sakra dobře. Ježour je sympaťák a každý pětník,který byl zainvestovaný do jeho předělání do konečné podoby se vyplatil. Stejně tak se vyplatilo angažovat Jima jako záporáka. Svou úlohu si vyloženě užíval a my jako diváci si to užíváme s ním. Nechybí humor,napětí a super akce. Takto by to mělo vypadat.
    Willoughbyovi
    Willoughbyovi (2020)
    3
    Neflix tentokrát šlápnul pořádně vedle. Willoughbyovi může zaujmout maximálně vizuálem a i ten se po chvilce okouká. Navíc v porovnání s konkurencí očividně zaostává. Příběhově nezajímavé. Měl jsem vůbec co delat,abych snímke dokoukal. Těžko to někomu doporučit. Dospělí to neocení a dětem se to nejspíš líbit nebude.
    Mrtví neumírají
    Mrtví neumírají (2019)
    5
    Výbornou zápletku a herecké zastoupeni dokázal Jarmush přetavit v nepředstavitelnou nudu, která se snaží utahovat ze zajetých hororových klišé. Nadále tak pro mne zůstává nepochopeným režisérem, kterému se příště raději vyhnu. To jsem se na film i celkem těšil.
    Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon
    Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon (2019)
    5.5
    Hodně jsem se na film těšil, ale nakonec přišlo spíše zklamání. Možná jsem očekával moc, ale Phelan nakonec nedokázal dodat co sliboval. Tento díl, tak ocení převážně ti úplně nejmladší, kterým ke štěstí stačí velmi málo. Animace jako vždy parádní, o tom jako jediném nemůže být řeč.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci