Profilový obrázek

alfamovies

Adam Hotový
1 893

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Středočeský, Kladno, Česká republika



    Jumanji: Další level
    Jumanji: Další level (2019)
    6
    Měl jsem to čekat už podle upoutávek. Za mě, docela zklamání. Myslím, že mluvím za všechny. Ve filmu chybí spousta důležitých věcí, kvůli kterým si fanoušci oblíbili "jedničku". Za prvé, chybí vtipy. Za celý film jsem se zasmál jen jednou. To je oproti jedničce obrovský rozdíl. V prvním díle se smějete od začátku do konce, ale tady jen na začátku. Z druhé, chemie mezi hlavními hrdiny nefunguje tak, jako v jedničce. Je to dost podobné, ale už to nefunguje. Snad se jim "trojka" vydaří lépe. Za mě 60%.
    Bloodshot
    Bloodshot (2020)
    4.5
    Upřímně jsem od toho nic nečekal, a tak jsem nebyl po vidění filmu zklamaný. Docela se to dalo očekávat, Vin Diesel, který kromě Rychle a zběsile nenatočil nic, alespoň dostačujícího, opět předvádí to, co umí. Na tomhle filmu bych maximálně pochválil pár skvělých akčních chvil, ale to je všechno. Jestli chcete něco od Vina Diesela, tak to už je lepší jeho Poslední lovec čarodějnic. Za mě 45%.
    Ježek Sonic
    Ježek Sonic (2020)
    8
    Už aby bylo pokračování. Snímek je nabitý nejen skvělými akční scénami, ale je zároveň doprovázený humorem. Když jsem viděl poprvé Detektiva Pikachu, byl jsem zklamaný. Byl to dobrodružný film, ale scházel tak humor. Za to tady je ho až dost. Myslím, že za to může hlavně skvostný Jim Carrey, který se po čtyřleté pauze vrátil zpátky do kina. A stojí to za to. On, jakož to Dr. Robotnik, je perfektní. Je to takový záporný Ace Ventura. Myslím, že hlavně kvůli němu, byste měli film vidět. Za mě 85%.
    Volání divočiny
    Volání divočiny (2020)
    9
    Poslední film, který jsem viděl, před uzavření kinosálů. Jsem hodně rád, že to bylo Volání divočiny. Knižní verze je sice o trochu tvrdší, ale i tohle podání bylo pěkný. I když se Harrison Ford ukáže až v půlce filmu, mám pocit, že tam byl celou dobu. Dobrodružný snímek dokáže nejen pobavit celou rodinu, ale zároveň přinese důkaz, že Ford toho Indiana Jonese dá i v osmdesáti. Je to prostě milá, vtipná, rodinná, dobrodružná povídaná. Za mě 85%.
    Na nože
    Na nože (2019)
    8.5
    Nebyl jsem úplný fanoušek Riana Johnsona, po jeho Star Wars, ale tímhle si u mě zlepšil reputaci. Kriminální komedie, ve stylu Hercula Poirota se povedla. Danielu Craigovi role detektiva, sluší stejně, jako role Jamese Bonda. Další, na koho bych neměl zapomenout, je Chris Evans, který si svou roli vysloveně užívá. Ještě bych asi zmínil herecký výkon Anny De Armas, která dost dobře hraje ustrašenou "dívenku". Ale nejvíce si na filmu vážím dokonalého zvratu na závěru vyšetřování. Když už si každý myslel, že je případ vyřešený, náhle se stal zvrat, který nikdo nemohl čekat a to se mi na filmu líbí nejvíce. Snad Johnson brzy začne pracovat na pokračování. Za mě 80%.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci