Profilový obrázek

Brenan88

47 088
1. TopUživatel

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Olomoucký, Prostějov, Česká republika



    Gentlemani
    Gentlemani (2024)
    8
    Ačkoli dávám stejné hodnocení jako filmovému počinu, tak je tento seriálový bratříček o chlup slabší. Je to buď silná 7, nebo hodně slabá 8.
    #annaismissing
    #annaismissing (2023)
    9
    No tak to mě po*er na holé zadá! Už jsem ani nevěřil, že u nás muže vzniknout film světové kvality, který snese ty nejpřísnější měřítka. Výborně zahrané a to jak od mladých herců, tak od prověřených známých tváří. Napínavé a do poslední chvíle vlastně nevíte kdo může vlastně za to, že #annaismissing. Objektivně bych to viděl spíš na 8/10, ale beru v potaz, že u nás tak kvalitní filmy vůbec nevznikají, proto dávám nakonec 9/10.
    V létě ti řeknu, jak se mám
    V létě ti řeknu, jak se mám (2022)
    1
    Tak jsem zase jednou narazil na dno českého filmu. Tento pokus o romantickou komedii je jedna velká křeč plná trapnosti a otřesných hereckých výkonů. Málo kdy hodnocením mířím k odpadu, ale tady to prostě nejde jinak. Vždy se snažím na snímku najít aspoň malé pozitivum, jenže zde nic pozitivního není. Absolutní ztráta času.
    Insidious: Červené dveře
    Insidious: Červené dveře (2023)
    6
    Z celé série je tento závěrečný díl nejslabší, ale v rámci hororového žánru furt velice dobrý. Patrick Wilson se předvedl jako šikovný režisér a po řemeslné stránce není moc co vytknout. Však také poslední léta koukal přes rameno odborníkům na horory a všechny své znalosti zde zúročil. Občas co se týče lekaček trochu hapruje, ale atmosféru a napětí se mu daří budovat solidně. Na závěr snad jen, že je dobře uložit teď tuto sérii na chvíli k ledu. Nic se nesmí přehánět a i když se film zaplatil a vydělává, tak točit další pokračování jen pro peníze není vůbec dobré a to hlavně pro fanoušky Insidious.
    Roger Waters – This Is Not A Drill – Live From Prague
    Roger Waters – This Is Not A Drill – Live From Prague (2023)
    9
    Na koncertě jsem byl a tak je můj zážitek tímto ještě více umocněn. Waters je svůj a buď to s ním souhlasíte, nebo to musíte přejít. No a pak je tu ještě jedna možnost vlastně a to ta, že můžete táhnout na bar. Hned při úvodní písni jsem říkal, že tak čistý zvuk jsem na koncertu dlouho neslyšel. Okamžitě jsem byl pohlcen. Po celou dobu bezmála 3 hodin jsem se výborně bavil. Výběr skladeb se povedl. Zaznělo vše potřebné a zásadní v tvorbě Pink Floyd. Waters už sice nevládne nejlepším hlasovým fondem, ale od toho tam měl dvě úžasné vokalistky, kterého výborně doplňovaly. Ona vlastně celá kapela hrála jako o život. Konec konců Waters by se asi žádnými nazdarky neobklopil. Na to je to moc velký puntičkář. Stage byla zajímavá a jen prohlubovala můj už tak nezapomenutelný zážitek. S některými výroky a názory co během Show zazněly se plně neztotožňuji a proto nedávám plný počet. Kdyby se Waters více zaměřil na hudbu a méně na osvětu lidstva včetně častého kázání, které zbytečně nabourávala drive koncertu, udělal by lépe. Suma sumárum se ale jedna o vysokou školu, kterou svou kvalitou letos už pravděpodobně nic nepřekoná.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+13

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+22