leona-gasparova

Leona Gašparová
112

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Pán času
    Pán času (2005)
    10
    Conversky a Tennant. To nesmí chybět. Strašně moc děkuji česlý televizi za to že Doctora Who vysílala zrovna v době co jsem přišla ze školy a jen tak zjišťovala co davá v televizi. Na klasických kanálech dávaly jen kraviny a na 2 dávali ten největší masterpiece. Díl se jmenoval Planeta Midnight a tou dobou tam byl doktor Tennant. Ihned mě seriál uchvátil svou dokonalostí. Nejoblibenější díl je s tím Titanicem a s nemocnicí na měsíci. Myslím že co jsem napsala v předchozí větě vám bude stačit k tomu, abyste dali seriálu šanci. Masky, děj a ta komedie. Pak nastoupil Math Smith. Nebyl špatný ale Tennant bude vždy ten nejlepší doktor. Tak od 8 serie jsem se přestala dívat, protože to už nebylo ono.
    Flash
    Flash (2014)
    7.5
    Tento seriál mám vážně ráda, skvělé herecké výkony, děj atd. ale vážně nesnesu postavu Barryho Allena, ale postavu Flashe akceptuji. Ostatní postavy jsou miláčci. Všechny verze Harrysna Wellse (i ta zlá), Cisca, Caitlin a Ralpha.
    Daredevil
    Daredevil (2003)
    2
    Film si moc nepatuji, ale mám z něho akorát špatné vzpomínky. Film nedávaval moc smysl, hrozný oblek Daredevila a debilní slepecký výraz Bena Afflecka. Jediné co se mi líbilo byl souboj mezi Kingpinem a Daredevilem. Kdyby tam nebyl, dala bych cca 5 %.
    Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny
    Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016)
    10
    Dokonalý film s dokonalým Andrewem Grarfieldem. Pamatuji si jak táta si ten film chtěl strašně moc pustit a já ho nechápala. Po pár letech jsem se na něj jen tak koukla, kvůli obsazení talentovabého Andrewa. Film mě tak moc vtáhl do děje, že jsem si ho musela hned další den pustit znovu. Díky tomuhle filmu jsem se začala dívat na válečné filmy. Skvěle zahráno. Skvělý děj. Prostě všechno. Začátek byl trošku natáhlý, ale to proto abychom více porozuměli hlavní postavě. A pak najednou blik a film se začal odehrávat na válečném poli. Neuvěřitelné hrdinství inspirováno skutečností. Strašně moc jsem mu fandila. Jediné co mi na tomto filmu vadilo, byl český dabing. Raději si tento film pusťe v originálu.
    Hrdinové
    Hrdinové (2006)
    10
    Nejlepší seriál. Pořád se tu vyskytují originalní schopnosti, které sedi k charakteru postavy či k její minulosti. Nejvíce jsem si oblíbila roztomilého kapříka Hira, Claire a Petera. Každá postava tu má svůj charakter a dobré či špatné vlastnosti. Seriál víc ukazuje to co by obyčejný člověk dělal,kdyby dostal superchopnosti různého druhu. K tomuto seriálu se opakovaně vracím. YATTA

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4

    Oblíbení tvůrci