tomas-balek

Tomáš Bálek

Komentáře 8

Od nejnovějších
  1. Sicario 2: Soldado
    Sicario 2: Soldado (2018)
    8
    Musím říct, že po prvním díle jsem byl celkem zvědav, zda se mu pokračování dokáže vyrovnat a byl jsem mile překvapen. Prostředí kartelů v Mexiku, přestřelky a hlavní " sicario " Benicio Del Toro, ale i skvělý Josh Brolin opět ukázali, že se do těhle chlapských filmů hodí a dokáží diváka udržet 122min zírat na obrazovku, kde se stále něco děje a tak si ani nevšimnete, jak rychle to uteklo. Dávám 80% a těším se na další pokračování.
  2. Dokonalá loupež
    Dokonalá loupež (2018)
    8
    Tento film velmi mile překvapil - akce, napětí, ale dokonce i příběhová část má něco do sebe. Gerard Butler, jako drsný polda i banda zločinců vás určitě nebudou nudit a až naskočí závěrečné titulky, tak si jen řeknete, jak to mohlo tak rychlé utéct. Určitě mohu doporučit.
  3. Noční hra
    Noční hra (2018)
    6.5
    Super oddychovka na víkendový večer. Nudit se určitě nebudete, film je plný vtipných scén a zvratů, kdy už nevíte čemu věřit a čemu zase ne. Podivínský policajt jako třešnička na dortu. Určitě jsem viděl lepší komedie, ale toto jako jednohubka určitě pobaví.
  4. Neznámý voják
    Neznámý voják (2017)
    8
    Jeden z nejpovedenějších válečných filmů poslední doby. Realistická řežba, která trvá 3 hodiny, ale uteče jako voda. Plno akce a létajících kulek. Hlavní postavy diváka určitě zaujmou a zůstanou mu v hlavě ještě dlouho po skončení filmu. Určitě doporučuji zkouknout tento finský počin.
  5. V zajetí démonů 2
    V zajetí démonů 2 (2016)
    8.5
    James Wan mě opět přesvědčil, že horrory umí. Film má parádní atmosféru okorenenou lekačkamy, co přicházejí, když to nejméně čekáte. Ponurá atmosféra britského domu, kde jistou rodinu otravuje naštvaný démon, který je vizuálně parádně zpracovaný a nahání husí kůži, si mě znovu získal, stejně jako první díl. Určitě to stojí za to shlédnout :)
  6. 21 Jump Street
    21 Jump Street (2012)
    9
    Jedna z nejlepších komedií poslední doby. Mix hlášek a perfektního humoru dvojce Channing+Jonah Hill mi opravdu sedla.Jejich návrat do školních let, kvůli vyšetřování prodeje drog je epic.Nakonec nemůžeme zapomenout ani na jejich šéfa, kterého si zahrál Ice Cube a jeho hláškami vůči hlavním hrdinům určitě nic nezkazí, ba naopak. Kdo se rád směje až padá na zem, tak určitě tento snímek musí vidět. Naprostá paráda.
  7. Černý jestřáb sestřelen
    Černý jestřáb sestřelen (2001)
    10
    Můj nejoblíbenější válečný snímek, viděný snad 100x. Somálsko jako vojenské peklo ve kterém jsou uvěznění američtí vojáci mezi stovkamy vyhublých Somálců s Akčky a RPG v rukou. Syrové, brutální, nezapomenutelné. Nutno vidět.
  8. Pot a krev
    Pot a krev (2013)
    7.5
    Jak tři kulturisti-bezmozci chtěli přijít k balíku peněz. Ač neuvěřitelné, že je film podle opravdové události o to více je to vtipné. Super herecké obsazení a styl humoru co dokáže rozesmát na celé kino. The Rock jako fetak závislý na kokainu, co se zároveň modlí k bohu a prosí za odpuštění, je opravdu komické. Mark Wahlberg jako gorila s hromadou svalů, co vymýšlí jeden blbší plán za druhým. Viděno v kině a super zážitek. Gangsta paradise :-)