Profilový obrázek

dadoool

407

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Česká republika



    Piráti z Karibiku – Truhla mrtvého muže
    Piráti z Karibiku – Truhla mrtvého muže (2006)
    6.5
    Tenhle díl má z celé trilogie nejméně v oblibě, viděla jsem ho asi jen 2x a to je oproti ostatním dvou co říct :D. Je to takové pochmurnější a méně vtipné oproti ostaním a to bude asi to proč je tento díl pro mě méně oblíbený. Jack je tam ale skvělý, tak jako vždycky :)
    Piráti z Karibiku – Prokletí Černé perly
    Piráti z Karibiku – Prokletí Černé perly (2003)
    10
    Zaručeně nejlepší díl z celé série, to ale jasné, protože je první :). Piráti jsou jeden z mých nejoblíbenějších filmů už od mala. Jack je skvělá role, je vtipnej a hrozně mu ta role sedí :). Příběh je prostě něco novýho, vtipnýho a super. Asi se mi to nikdy neokouká.
    Avengers: Infinity War
    Avengers: Infinity War (2018)
    8.5
    Po předchozím dílu jsem byla k novému velmi skeptická a moc jsem od toho nečekala. Film mě ale velmi překvapil a celou dobu mě to bavilo, i přes to, že byl film velmi dlouhý. V hrdinech se už trochu ztrácím :D, ale příběh byl vtipnej a napínavej a klidně bych na to šla znovu. :)
    Hunger Games: Vražedná pomsta
    Hunger Games: Vražedná pomsta (2013)
    8.5
    Nevím proč, ale druhý díl hunger games se mi líbí asi ještě víc než ten první. Je to zase o něco brutálnější a v ději se to hýbe určitým směrem, vše je ještě pochmurnější a hrozivější, nikdo neví co se stane dál. Moc se mi líbí že jsou v tomto díle stále předmětem obsahu hunger games.
    Hunger Games
    Hunger Games (2012)
    7.5
    Je to zase jeden z těch světů, kde většina lidu trpí a menšina žije v blahobytu. Tohle je doplněné jestě o hunger games. Je to velmi brutální a šílený svět, něco na tom ale přeci jen je. Dilm jsem viděla už několikrát a stále mě baví kvůli Katniss a Peetovi. Je to skvělý dvojice a Katniss je ta pravá rebelka, která nakonec všechno zvrátí :)

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci