ovladach

Komentáře 11

Od nejnovějších
  1. X-Men: Apokalypsa
    X-Men: Apokalypsa (2016)
    3
    Příšerný film! Asi nejhorší xmenovský film vůbec. Když celou sérii resetovali, aby se nemuseli vracet k příšernostem typu X-men 3, nechápu proč dělají ještě horší věci. Film nedáva smysl. Je to jen obnovený původní x-men, který se snaží být víc cool, což se mu vůbec nedaří.
  2. Deadpool
    Deadpool (2016)
    9
    Úžasný film. Konečně pořádný film s xmeny, nemůžu se dočkat na další díl. Film je přímo nabušený vtipy a hláškami. Úžasná cgi i přesto, že to nebyl film s velkým budgetem. Člověka to drží u plátna úplně přibitého a těší se z každé minuty. Opravdu povedený film na odreágování. ůžasné postavy, které si každý hned zamiluje (především deadpoola).
  3. Cesta do fantazie
    Cesta do fantazie (2001)
    9.5
    Výborný film. Miyazaki prostě nezklame. Nádherná animace, která vám vyrazí dech. Dále i celé sdělení filmu nemá chybu. Krásně se vžijete do prostředí a do postav a nikdy nevíte jaká další překvapení tento svět nabízí. Člověka tento svět naplno pohltí a nepustí od plátna či televize.
  4. Doctor Strange
    Doctor Strange (2016)
    7
    Po minulém roce již nešlo čekat nic dobrého, proto tento film předčil má očekávaní, která byla hodně malá. Ze začátku jsem si filme nebyla moc jistá a považovala jsem jako jeho předlouhu ne komiksovou verzi, ale spíše filmovou verzi Inception. Možnost toho, že vše je jen projekce drog bylo super.
  5. Hledá se Dory
    Hledá se Dory (2016)
    6
    Ach Dory. Na tento sequel se těšil asi každý. Kdo nechce vidět roztomilé rybičky jak se navzájem hledájí v tmavém oceánu? Už asi nikdo (pokud vám není pět a neviděli jste ještě hledá se nemo). Po shlédnutí tohoto filmu mě napadla jen jedna otázka a to je "kdo se může ztratit přístě?" Bude to roztomilá velryba s jménem Hope nebo chobotnice nebo použijí jednu ze starších postav. Jinak rozkošný film, který jsme již viděli.
  6. Temný rytíř
    Temný rytíř (2008)
    9.5
    Jeden z nejlepších komixových filmů tohoto století. Celá temná atmosféra filmu sspojená s Ledgerovým úžsným výkonem se nedá ničím nahradit. Jediné, co je na tomto filmu smutné je fakt, že teď se musíme koukat na ne moc pěknou adaptaci Jokera a to jak nám ho další herci budou kazit (doufejme že ne všichni).
  7. Rogue One: Star Wars Story
    Rogue One: Star Wars Story (2016)
    6
    Na tento film jsem měla veliké očekávání, až do chvíle, kdy jsem se dozvěděla, že se velká část filmu bude přetáčet. Už je to zas tady. Člověk neustále čekal nějaké to objevení, něco co se bude prolévat v nových dílech SW a ono nic. Opravdu to byl jen star wars episoda 3.5 a nic víc. Ano herci super, ano CGI super, ano Darth Vader super (i když proč tam byl?), ano všichni umřeli. 60% procent a to jen kvůli příšernému loňskému roku, a také proto, že to mohlo být i horší.
  8. La La Land
    La La Land (2016)
    5
    Začátek: super stylizace, krásná první scéna v zácpě. Možná je to opravdu ten úžasný film , který každý chválí. Ne. Na to kolik dobrých recenzí mi bylo zděleno, tak tento film mě ne příliš nadchnul. Nefungovala mi moc romance mezi Goslingem a Stone. Myslím, že i konec mohl být lépe zpracován. Je to velice emocionální chvilka, která však se mnou nic neudělala.
  9. Příchozí
    Příchozí (2016)
    4
    STRAŠNEJ FILM Bohužel film působí dojmem, kdy se natočilo pouze 30 minut kvalitnío materiálu a zbytek se vyplnil ne příliš povedenými a nudnými pohledy do budoucnosti. Po každé návštěvě vesmírné lodě mimozemské civilizace, která přistála na naší planetu doufáte, že přijde něco, co vás usadí do židle a nepustí, bohužel to se nestane. Po dlouhých 40 minutách už koukáte na hodinky a snažíte se neukousat se nudou. Zbytečný konec, který trvá déle než byste chtěli, je na to snad to nejlepším, jelikož už víte, že je konec.