Memento

Zdeňka Vokolková
175

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Ústecký, Česká republika



    Tenkrát v Hollywoodu
    Tenkrát v Hollywoodu (2019)
    4
    Očekávala jsem mnohem víc. Samozřejmě mám nastudované historické pozadí, ale film ve mně neprobudil absolutně žádné emoce. Margot Robbie byla krásně roztomilá, ale film byl naprosto plytký a v jednu chvíli jsem usnula. Jsem ráda, že jsem na něj nešla do kina.
    Výměna manželek
    Výměna manželek (2005)
    8
    Má guilty pleasure, miluju Výměnu manželek. Můj nepořádek, rodinné i jiné problémy po odvysílání najednou neexistují... :DD Ale nejsem žádná hyena, s rodinami i soucítím. Je vždy také zvláštní vidět ve vysílání rodiny z vašeho města a okolí. Těším se na novou sezónu.
    AVA: Bez soucitu
    AVA: Bez soucitu (2020)
    6.5
    Zaujal mě trailer a Jessica Chastain, tak jsem se těšila, navíc mám ráda filmy, kde je hlavní hrdinkou silná žena, do které se mohu vžít (kterou bych chtěla být :)). Většina soubojů byla strašně rozmazaných, trochu mi oči šly šejdrem. Mohl to být i lepší snímek...
    Co na to Češi
    Co na to Češi (2016)
    5
    Pouštím si ho pouze, když si chci prostě v telce něco pustit a ono tam opravdu nic není. Pamatuju si jen, když otázka byla - "co má šéf na stole?" - a já v obýváku vyhrkla, že sekretářku a nakonec to byla pravda, to mě upřímně pobavilo. :D Jinak zbytečný pořad.
    Partička
    Partička (2011)
    8
    Před mnoha lety fascinace novým žánrem. A přiznávám se, jsem hlavně unešena Igorem Chmelou. :)) V pravé chvíli utrousí kratičkou poznámku, která člověka rozesměje víc než sáhodlouhé popisování vtipné situace. Vůbec mě ale nebavila Partička v hotelu (kromě postavy kněze).

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci