Profilový obrázek

Sheemas

Simona
737

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Zlínský, Zlín, Česká republika



    Kingsman: Zlatý kruh
    Kingsman: Zlatý kruh (2017)
    7
    Druhé pokračování Kingsmanů to má o poznání těžší než jednička, ta mohla šokovat a překvapovat v každé druhé scéně, ale u dvojky to už každý čeká a požaduje, a ve výsledku zde není takový wau moment. A to i přesto že má film super obsazení, je skvěle natočený a akční scény prostě pořád patří k tomu lepšímu, co ve filmech můžeme vidět, ale celkově to už nemá takovou atmosféru jako jednička. Návrat Colina Firtha je super, Egerton hraje neotesaného gentlemana velmi dobře a milým překvapením je Pedro Pascal, kterému akční scény opravdu sluší. Celkově je toto pokračování o něco horší, ale i tak je to velmi slušná akční jízda, která pobaví.
    Velký dar
    Velký dar (2017)
    8
    Chris Evans, v tomto filmu nehraje superhrdinu, ale super strejdu, kterého by chtěl snad každý. Malá Mckenna Grace jako talentovaná a nadaná malá dívka, která má více rozumu, než kde jaký puberťák a ví jak toho využít, se poprvé setkává se školním systémem a hned první den se ji velmi ,,povede”. Gifted je film, který už od začátku hraje na city, skvělý strýc, mrtvá matka, nepříjemná a panovačná babička a do toho všeho sedmiletá geniální holčička. Celkově se jedná o příjemný snímek s velmi dobrým obsazením a zajimavým neobvyklým příběhem.
    Rande naslepo
    Rande naslepo (2017)
    9
    Na Německou produkci je to překvapivě zábavné, dobře natočené, se slušnými herci, samozřejmě s dávkou typické zamilovanosti a pár klišé a s poznámkou, podle skutečné události. Je sice otázka kolik je na příběhu pravdy a kolik si pro efekt přídává napsaný scénář, ale i tak se jedná o velmi slušnou komedii, která pobaví. Za mě, překvapení roku.
    13
    13 (2010)
    5
    Jak za jeden den vydělat balík peněz. 13 je remake Ruské rulety, kterou natočil stejný režisér jen se známějšími tvářemi. Zajimavý thriller, slušně natočený, temný, stresující, a s velmi dobrým obsazením. Celkově se ale jedná o slabý průměr, film nemá moc čím překvapit a ohromit, a díky známým tvářím vedlejších postav ve hře, můžeme předpokládat kdo dojde do konce a kdo ne.
    V utajení
    V utajení (2017)
    6
    Noomi Rapace jako špičková agentka, která rozpovídá každého zločince, a k ruce jí je Orlando Bloom, kterého můžeme vidět i v jiné roli než v super kladné, a celkem mu to i sekne. Příběh je propletený, plný překvapení a zvratů, někdy sice těžce přitažených za vlasy, ale co už. Na pár minut potěší Malkovich a Michael Douglas. Celkově velmi dobře obsazený film, s né už příliš dobrým scénářem a s místy až nelogickým postupem některých postav. Malé bezvýznamné plus za Prahu, i když vyobrazenou nepříliš žádaně.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+20