Sarka21

Šárka
97

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Kobra 11
    Kobra 11 (1996)
    6
    Kdo by to na začátku tušil, že se z tohoto seriálu vyklube jeden nekončící příběh. Semir začíná jako ucho policajt a nakonec se z něj stane držák seriálu, který přežije všechny své kolegy a že jich bylo :D Začátek dílů bývá většinou stejný, ale dále pak jsou řešeny různé případy, některé se týkají i jeho blízkých.
    Černé vdovy
    Černé vdovy (2019)
    7
    Za mě jeden z lepších seriálů. Seriál má jen pár dílů, tudíž nejde o nekonečný seriál, který se nesmyslně natahuje a nic se tam neděje. Tady je jasně daná seriálová linka a každý díl je o něčem a blíží se k cíli zvolené linky. Seriál je i dobře herecky obsazen.
    Rande v Římě
    Rande v Římě (2010)
    7
    Pro milovnice romantických filmů je tento film ideální volba. V hlavní ženské roli je skvělá a krásná herečka Kristen Bell, v hlavní mužské roli fešák Josh Duhamel. Mezi touto dvojicí to na začátku filmu zajiskří, ale ovšem jejich cesta k sobě nebude jednoduchá, ale plná zvratů.
    Dokonalá partie
    Dokonalá partie (2005)
    7.5
    Film Dokonalá partie je spíše film pro dámy. Je to spíše o vztazích a lásce, což nejsou úplně filmy pro pány. Film má dobré herecké obsazení a o zápletku také není nouze. Film jsem viděla víckrát a klidně bych si ho zhlédla zase, prostě sladká romanťárna pro dámy :D
    Největší showman
    Největší showman (2017)
    10
    Nejlepší film (samozřejmě muzikál) na kterém jsem v poslední době byla. Film vás nadchne již od první písničky a nadšení bude s dalšími písničkami jen pokračovat. Muzikál je skvěle vybavený, jak složenými písničkami, tak herci, kteří je zpívají. A v neposlední řadě se nedá opomenout děj muzikálu. Skvělý film, dávám 100 %

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci