Profilový obrázek

AnnieHall

52

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Faunovo velmi pozdní odpoledne
    Faunovo velmi pozdní odpoledne (1983)
    10
    Brilantní Leoš Suchařípa, vynikající Vlasta Špicnarová. Za mně vrcholní majstrštyk Věry Chytilové, kde možná nechtěně odhalila křehkou duši muže. Svůj podíl na něm má určitě i Ester Krumpachová. Tyto dámy se asi v mnohém doplňovaly. A hlavou mi vrtá pořád to Maroko...:-)
    Let číslo 93
    Let číslo 93 (2006)
    10
    Režisér tady vytřel zrak levicovému aktivistovi Oliveru Stonovi, u kterého předpovídám, že brzy dostane od diktátora a vraha putina ruské občanství a začne točit ještě shitovější filmy než michalkov.Ano mám na mysli jeho trapný World Trade Center. Let č. 93 mně udržoval v napětí od začátku do konce..a bez klišé.
    Nedotknutelní
    Nedotknutelní (2011)
    8.5
    Nevím zdali je tak vysoké hodnocení na všech možných serverech patřičné, je to přece jenom stokrát opakované téma, nic nového. Ale Omar Sy se své role chopil tak okouzlujícím způsobem, že zastínil i druhého představitele u kterého jsem byla půlku filmu přesvědčena, že je to špatně zamaskovaný Dustin Hoffmann.
    Už je tady zas
    Už je tady zas (2015)
    8.5
    Spočátku to vypadalo na komedii, ale druhá půlka filmu opravdu v některých momentech mrazí. Jak málo stačí k tomu aby jeden fanatik navždy změnil celý svět, zejména když lidstvo je tak nepoučitelné. Je to trochu i klíč k pochopení německého národa. Ti čecháčci, kteří němce odsuzují jsou většinou latentní náckové, kteří by jako první hajlovali.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci