Nikol99

Nikol Žižková
103

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Ústecký, Teplice, Česká republika



    Krmelec U Muflona
    Krmelec U Muflona (2017)
    10
    Takhle dlouho jsem se už nepobavila. Serial jsem zapla omylem z nudy, ale určitě toho nelituji. Koukám na každý díl a Tomáš Liška tam je prostě úžasný.
    • netrvá dlouho
    • super český humor, který není obehraný
    • doufám že bude více dílů
    Kouzelník Žito
    Kouzelník Žito (2018)
    8.5
    Pohádku jsem poprvé viděla dnes, chtěla jsem si vyhledat hodnocení a ehjle ono žádné :D. Měla jsem proto z toho docela strach, ale ryskla jsem a zjistila jsem, že jsem chybu neudělala. Pohádka se mi líbila a pobavila takže za me jedině
    Vadí nevadí
    Vadí nevadí (2018)
    9.5
    Na tento film jsem narazila náhodou když jsem se nudila.Film nevypada jako horror ale brala jsem to spíše jako triller. Sice to nenese známky horroru, ale film mě zabavil a kdyby vyšla 2 tak klidně zkouzknu i 2 , ale do kina bych na to nešla ( nevyplatí se to).
    • zabaví
    • není to horror jak se uvádí
    Jurský svět: Zánik říše (5)
    Jurský svět: Zánik říše (5) (2018)
    10
    Abych pravdu řekla první díl jsem vůbec neviděla. Do kina jsem šla s myšlenkami, že to bude kravina u které usnu, ale nakonec mohu říct, že obrovská spokojenost od začátku až do konce napínavý film a navíc jeden z mála filmu, kterému se podařilo mě rozbrecet.
    Tiché místo
    Tiché místo (2018)
    2.5
    Po tom co jsem si přečetla, že to má být nejlepší horor, tak jsem se zklamala spíše než horor mi to přišlo jako thriller. Tímto mě celkové film zklamal a rozhodně už na pokračování nepůjdu, ale co se týká efektu tak mě celkem překvapili.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci