richard-bergman

Richard Bergman
79

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Joker
    Joker (2019)
    9.5
    Joker měl vše, od hereckých výkonů, perfektních záběrů, úchvatných kostýmů, skvělé hudby po rozsáhlý a zajímavý celkový příběh. Často se mi dokonce i stávalo, že bych zapomněl, že je tento film nějakým způsobem spojen s ostatními DC filmy a celkovým superhrdinským světem. Herecký výkon Jaquina Phoenixe mě opravdu do filmu zatáhl a také jsem si i přes spoustu jeho brutálních činů k němu vybudoval sympatie a bylo mi jeho postavy líto. V hlavní myšlence filmu si každý najde své, ale mě se opravdu líbilo, že byl po celý film utlačován, zesměšňován a šikanován a důsledkem toho se vzbouřil a začal činit jak chtěl, aniž by bral ohled na jakékoliv následky. Třešničkou na dortu byl pro mě závěr, kdy Jokera krásně uvedly do scény DC a také na mě dělali obrovský dojem všelijaké maličkosti, jako když si například Joker rozetře z pusy krev tak, aby mu vytvořila na tváři úsměv. Za mě je to tedy jeden z nejlepších filmů roku 2019 a tudíž ho doporučuji každému!
    Blíženec
    Blíženec (2019)
    5.5
    Když jsem se na tento film šel podívat, tak jsem neměl moc velká očekávání a musím říct, že mi film má očekávání nevyvrátil. Kromě toho, že mě nijak nenadchli herecké výkony, tak mi nepřišel dobrý ani celkový nápad na příběh filmu a ještě horší bylo jeho provedení. Když opominu klasickou nesmrtelnost hlavních hrdinů v akčních filmech, tak některé scénky byly už tak bizarní, že jsme se jim společně s přáteli smáli. Abych ale jen nekritizoval, tak bych rád pochválil některé filmové efekty v bojích, nebo spoustu zajímavých záběrů a také mladého Willa Smitha, který byl téměř nerozpoznatelný od skutečného.
    Slunovrat
    Slunovrat (2019)
    7.5
    Na tento film jsem šel s podobným očekáváním jako na většinu hororů, na kterých jsem za poslední dobu byl, a to takový, že to bude odlehčená lekačka, která nebude mít nijak zvláštně hlubší význam a obecně to bude spíš film pro pobavení. To se ale změnilo po prvních zbruba 30 minutách kdy jsem se naladil na zvlástní energii kterou ve mě film vzbuzoval a poté už jsem jen zbylé dvě hodiny seděl vnimal tento bizární, ale povedený film. Některé bych jen rád varoval, že se autor vyhrál ve spoustě detalně brutálních záběrech, a proto si myslím, že film nemusí být pro každého.
    Řbitov zviřátek
    Řbitov zviřátek (2019)
    6.5
    Na tento film jsem měl poměrně pozitivní očekávání a nemohu říci, že bylo mé očekávání naplněno. Ačkoliv byl nápad na film velice dobrý, tak mi přijde, že by se s tématem dalo mnohem více vyhrát. Řekl bych, že častého sledovatele hororů film nezvedne ze židle, ale pokud jste lekací typ, tak jak už to tak bývá skoro u každého hororu máte se na co těšit. Abych jen film nekritizoval, tak bych rád pochválil herecký výkon hlavní hrdinky a také to, že konec hororu překvapil téměř každého kdo byl u filmu přítomen.
    Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
    Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018)
    6
    První díl Fantastických zvířat se mi zalíbil, tudíž jsem do druhého dílu šel s tím, že od něj spoustu věcí očekávám a to byla chyba. Tím nechci říct, že se mi film nelíbil, naopak se mi spousta věcí líbila, jako např.: Bradavice, části kde vystupovali zvířata a části s Brumbálem. Co mě na něm ale zklamalo byl podivně složitý děj, u kterého jsem často nepochopil kdo je tedy příbuzný koho atd. Také se mi občas už zdálo, že to bylo zbytečně přeplácané efekty. I přes to se teším na další díl.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci