Profilový obrázek

Arnarmo

Petr Vyhnanovský
1 720

Filmový a seriálový fanatik. Náročný divák. Milovník jakéhokoliv žánru, ale od malička mám rád sci-fi a fantasy.

Středočeský, Beroun, Česká republika



    Rande naslepo
    Rande naslepo (2017)
    10
    Trochu jsem se bál, přeci jenom německé filmy moc nesleduji, ale toto byla pecka! Je nutné to trochu brát s nadsázkou, i když je to podle skutečné události. Jinak dojemné, neskutečně zábavné a chytlavé. Během sledování jsem měl neustále úsměv na tváři. Nebojím se Rande naslepo označit jako jednu z nejlepších komediích roku.
    Wonder Woman
    Wonder Woman (2017)
    8.5
    Konečně se to povedlo. Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti mě nebavil a byla to jednoduše katastrofa. Teď se to ale u DC změnilo! Vtipné, skvěle natočené a chytlavé a hlavně ne trapné...Gal Gadot jako svůdná Amazonka funguje a i když vizuální stránka trochu zlobila, akce byla tak přehledně natočená, že to byla krása pohledět.
    Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
    Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017)
    7
    V nejlepším se má přestat. Neříkám, že pátý díl Pirátů byla katastrofa, to rozhodně ne! Místy sranda, občas napětí, ale dochází tomu pomalu šťáva. Nic originálního se už neodehrává a možná bych už skončil. Ale ok, mělo to drive, styl a pořád se něco dělo.
    Mlčení
    Mlčení (2016)
    6
    Mladí mnichové to nemají jednoduché, ale ani divák ne, jelikož slyšet cca 150 minut myšlenkové pochody Garfielda, který poukazuje na jasné skutečnosti, je k zbláznění (Spíš bych nazval film Mluvení.). Je jasné, že téma, kdy naši hrdinové šíří svou víru v „bažině“ Japonska, není pro každého, a proto by si film neměl pouštět někdo, kdo ani neví, co je to symbol či Bůh. Já to naštěstí vím, a tak mě film, navzdory velkému množství hluchých míst, zabavil. Vyměnil bych hlavní herce, protože pořád v nich vidím hrdiny z jiných filmů než skutečné milovníky víry, i když třeba jsou jejich představitelé věřící. Ale dobře, mělo to atmošku a myšlenku, což oceňuji. Několikrát jsem se nad filmem zamyslel, i když nedokázal zasáhnout srdíčko.
    Zpívej
    Zpívej (2016)
    8
    Zpívej mi příjde jako zanedbanější brácha super animáku Zootropolis. Městečko je fajn, hlavní postavy jsou skvěle vykreslené a příběh jednoduchý a volně plynoucí. Jediný problém, který jsem měl je, že animák nedostál svého názvu. Moc se v něm nezpívá. Finální čísla byla fajn, ale rozhodně by se dalo víc vytřískat z pěvecké soutěže. Skutečně, soutěžící, kteří chtěli oslnit dvojčlennou porotu svým (ne)výtečným zpěvem, mě bavili nejvíc z celého filmu. Oceňuji, že to dokáže pobavit malé diváky, ale i ty větší, mezi které se rád řadím

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+7

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+3