Profilový obrázek

Suny

Komentáře 7

Od nejnovějších
  1. Blade Runner
    Blade Runner (1982)
    7.5
    Blade Runner je skvěle natočený, ale táhlý. Vážně jsem se u něj místy nudila. Herecké provedení je skoro tak vynikající, jako vizuální zpracování. Mrzí mě však příběh. Problematika je zde skvělá, ale brána pouze povrchově. Kdyby byl příběh víc brán do hloubky, určitě by si snímek zasloužil 90%. Takhle jen 75%.
  2. Horizont události
    Horizont události (1997)
    4
    Nechápu, že snímek může mít tak vysoká hodnocení. Ano, atmosféra byla dobrá na začátku, ano, na tu dobu to je dobře udělané, ano drsné scény byly vážně drsné, až vypalující zrak, ale celek? Blbost. Nelogické. Blbost. Ve stejném roce vznikl i sci-fi masterpiece Pátý element a v porovnání s ním, je tohle prostě nepovedená snaha o něco dobrého. Sice snaha, ale nepovedená. Myslím, že kdyby zmizela ta nelogičnost, mohlo to být, sakra, dobré. Bohužel.
  3. Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (2019)
    6
    Mám ráda Marvel tak, jako většina fandů. Filmy si vždy udržovaly laťku kolem 70%....Jako většina fandů jsem byla plná očekávání na závěrečné finále, které bylo nakonec ve výsledku fakt špatné. Vážně špatné. Ano, můžeme vyzdvihnout tu skvělou grafiku a herecké výkony, ale jako vážně? Takový je konec? Takové je řešení? Infinity war byl tak skvělý. Linka, které mohli dát prostor, byla tak temná... a oni se jí dokonce lehce drželi na začátku, ale pak? trapné vtipy do tak vážné situace a řešení beze smyslu. Je to škoda.
  4. Pátý element
    Pátý element (1997)
    8.5
    (zasněně): Pátý element. Poprvé jsem ho viděla ještě jako dítě. Moc dobře si pamatuji, že mě určitě bavil. Nyní jsem se podívala na tento kinematografický výtvor po několika letech a byla jsem naprosto unešená. Velkým bonusem pro mě byl fakt, že jsem si vůbec nepamatovala děj, tudíž sledovat Pátý element podruhé, bylo sledovat ho skoro jako poprvé. Můj dojem: Prostě úžasné! Byla jsem naprosto okouzlena celým zpracováním. Ty střihy, ty dialogy, to ztvárnění v té době...nadčasové..neurazí ani teď. Prostě úžasné. Pátý element je prostě sci-fi klasika, která nikdy neomrzí. Od druhého shlédnutí jsem jej viděla ještě 4x a rozhodně nepřestávám.
  5. Kubo a kouzelný meč
    Kubo a kouzelný meč (2016)
    7
    Provedení animace je svou nevšedností zajímavé.Příběh je také dobrý,sice jsou pasáže,které se dají předpovídat,avšak film je propleten dobrým humorem, nad kterým se pousmějí i dospělí.
  6. Inferno
    Inferno (2016)
    5.5
    Spisovatel je skvělý.Film byl z pohledu nečtenáře povedený. Mělo to spád,samotné Inferno vypadalo opravdu hodně dobře a Tom Hanks je prostě výborný. Z tohoto hlediska má film hodnocení tak 80%. Z té druhé strany je to jiné. Hádanky řešili příliš snadno,byla zde záměna postav a některých linek,avšak to by se dalo ještě skousnout. To,co naprosto zklamalo byl závěr. Kniha nesla opravdu důležitou myšlenku o jedné z lidských krizí a autor ji dokázal geniálně vyřešit. Zde byla naprosto zničena.
  7. Podfukáři 2
    Podfukáři 2 (2016)
    8.5
    Jelikož 1.díl byl naprosto něco jedinečného,je jasné,že překonat tento kousek nebude lehké.Navíc jak to u filmů bývá: první díl je nejlepší a druhý mu nemůže sahat na paty. Tento film však rozhodně nezklamal.Tvůrci si zde dokázali poradit i s jedním nevelkým problémem, a tím je předvídání úžasných triků. Stále dokázali naprosto překvapit. Efekty byly skvěle udělané, děj byl stále nabitý a herci stejně skvělí jako v předchozím díle. Dokonce nevadí,že změnili jednu z postav hlavních aktérů. Vyzdvihnout musím i Daniela Radcliffa,kterému role záporáka opravdu sedla.