pavel-hnilicka

Pavel Hnilička
40

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Přes prsty
    Přes prsty (2019)
    2
    Nejsem velký fanoušek scénářů Petra kolečka. Připadá mi, že chrlí jeden scénář za druhým a kvantita vyhrává nad kvalitou. Ani jeho humor mi nesedí. Místo chytrých dialogů jde spíš o vulgarismy a rádoby hlášky. Herci zde přehrávají a ani jedna figura mi nebyla sympatická. Tohle není film pro mě.
    Ženy v běhu
    Ženy v běhu (2019)
    9
    Nejlepší česká komedie posledních let. Divácká a přesto neuráží divákovu inteligenci. Důkaz toho, že se v Česku dá natočit vkusná romantická komedie. Horský jako režijní debutant překvapil a vtipy mají přesný timing a nepůsobí lacině. Nedivím se takovému diváckému ohlasu. Hranice milion diváků překročena zaslouženě.
    Tenkrát v Hollywoodu
    Tenkrát v Hollywoodu (2019)
    5
    Pro mě tedy zklamání. První dvě třetiny jakoby byly ´plně jiný film, než zbývající třetina. Žánrově. Od takového génia jako je tarantino jsem čekal chytřejší scénář. Nicméně řemeslně a herecky výborný. Pitt a DiCaprio jsou excelentní. jen ten scénář mě zklamal.
    Na střeše
    Na střeše (2019)
    4
    Po skvělém Pojedeme k moři mě Jiří Mádl tentokrát zklamal. Film neměl tempo a spíše mi připomínal studentské absolventské filmy. Mám rád pana Švehlíka, ale zde dostal roli, kterou mnozí budou srovnávat s geniálním Jackem Nicholsonem v Lepší už to nebude a tuhle bitvu nemůže pan Švehlík nikdy vyhrát. Scénář obsahuje hodně nelogičností a zakončení je také slabé.
    Zelená kniha
    Zelená kniha (2018)
    6
    Film velmi dobrý, ale řekl bych, že ne natolik, aby získal hlavního Oscara. Myslím, že se svezl hlavně na vlně politické a rasové korektnosti. Nicméně mě velmi překvapil Vigo. Myslím, že si toho Oscara zasloužil více, než jeho kolega. Zelená kniha bude dalšim filmem, jenž vyhrál Oscara za nejlepší film, ale klasikou se nestane a za dva roky už si na něj nikdo nevzpomene.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci