Profilový obrázek

Rezet

410

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Středočeský, Česká republika



    Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
    Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011)
    6
    Zbytečný díl, který kolem mě jen tak prošuměl a ani nezanechal žádný dojem. Největším mínusem je děravý scénář a nové postavy. To jsou totiž nezajímavé, jalové figury, které téměř nestojí za zmínku (zvlášť Černovous, bohužel). Co je naopak stále skvělé je vzájemná chemie mezi Depem a Rushem.
    Constantine
    Constantine (2005)
    9.5
    Můj nejoblíbenější film podle komiksu vůbec. Vandrák z Liverpoolu co kouří jako fabrika a za pár chcechtáků vyřeší vaše problémy s nadpřirozenem. A pokud si ho problémy nenajdou samy, najde si on je. Reevsovi navíc role sedne jak na prdel hrnec, atmosféra a postavy jsou vynikající. Není důvod proč si film nepustit ;)
    Harry Potter a vězeň z Azkabanu
    Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004)
    10
    Cuarón tady udělal fantastickou práci. Jestliže předchozí díly byly "spíše pro děti" vězeň z Azkabanu působí více dospěleji a vážněji. Nemám filmu co vytknout. Vynikající atmosféra, spousta okamžiků, na které si vzpomenete ještě po letech, hrátky s časem, samé nové, skvělé postavy atd. atd... Navíc Gambon ještě hraje opravdového Brumbála a ne toho arogantního, ustrašeného dědka co předvádí později. Asi nejlepší díl.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+9

    Oblíbení tvůrci