Profilový obrázek

221Bara

Bára Spudilová

Komentáře 4

Od nejnovějších
  1. Není král jako král
    Není král jako král (2000)
    9.5
    Jeden z mých nejoblíbenějších animaku. Už jako malá jsem se u něj trhala smíchy a ani teď tomu není jinak. Poukázat musím především na "breaking the forth wall", ne často se to v dětském filmu objevuje, ale zde se to děje dokonce několikrát a to vždy vtipně a chytře
  2. Kráska a zvíře
    Kráska a zvíře (2017)
    9
    Na tenhle snímek jsem se jakožto velká fanynka Disneyho moc těšila. A nebyla jsem zklamaná. Ani, film má své slabší momenty, chvílemi mi herecké výkony Emy Watson na začátku filmu přišly dosti prkenne, ale zato to vyvážila nádherná grafika, pěvecké výkony a způsob, jakým scenariste dotáhli příběh do konce a dali mu celkový rámec, jenž původnímu animovnemu filmu chyběl.
  3. Strážci Galaxie
    Strážci Galaxie (2014)
    10
    Guardians jsou vážně nářez. Je to jeden z těch filmů, který má v sobě ze všeho trochu a kazdy si v něm něco najde. Velkým plusem je, že i když se jedná o Marvelovku, divák nemusí znát ostatní filmy. Jeho výtvarné zpracování je velice zajímavé, barevné a výjimečné. Herecké výkony musím také ohodnotit jenom kladně.
  4. Sherlock
    Sherlock (2010)
    10
    Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů a že jsem jich viděla už hodně Moffat s Gattisem odvedli skvělou práci když se rozhodli spojit nadčasové dílo a jeho postavy s prostředím a podmínkami moderního Londýna, rozhodně doporučuji!