Sáček

Michal Souček
1 446

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Královéhradecký, Hradec Králové, Česká republika



    Doktor Spánek od Stephena Kinga
    Doktor Spánek od Stephena Kinga (2019)
    8
    Pokračování filmu, u kterého bych žádné pokračování nečekal. Trailer i začátek filmu chaotický, ale pak se to rozjelo na pohodové vlně. Pouze konec filmu mi přišel "správně ujetý" ve stylu původního Osvícení a bez něho by to prostě nešlo. Dobře zahrané, ale nová kultovka se z toho nestane. (Kdo neviděl Osvícení, tak si to ani nemusí pouštět.)
    Wonder Woman
    Wonder Woman (2017)
    7
    Gal Gadot je ženská, za kterou by každý chlap obětoval min. jedno varle. Bohužel zbytek filmu už tak dokonalý není. Postupem času je i naivita hlavní hrdinky a její snaha zabít "padoucha n. 1" otravná. Celkově tomu něco chybí a vyústění není nikterak uspokojivé.
    Strážci Galaxie 2
    Strážci Galaxie 2 (2017)
    8.5
    Bylo těžké navázat na luxusní jedničku, ale povedlo se. Nechybí tomu náboj, humor ani dějová hloubka. Film, který by se dal poslouchat jen jako audio. Oproti jiným Marvelovkám odlišné, ale určitě stojí za to, bezpochyby by se to udrželo i v rámci vlastní serie a ne jen část universa.
    Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
    Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)
    6.5
    Nenáročná akční komedie, která má s Rychle a zběsile společný jen název. Chápu, že se jedná o spin-off ale i tak se celkové smýšlení filmu dalo úplně jiným směrem. Mnohdy herci či scény odkazují na jiné filmy, ať už vkusně (Loupež po italsku) nebo lehce trapně (Deadpool).
    Nabarvené ptáče
    Nabarvené ptáče (2019)
    7.5
    Film, kde se toho opravdu moc nenamluví, ale ani to není škodu. Technicky výborně zpracovaný film, kterému ale něco chybí v dějové linii. Odcházel jsem ze sálu, ale nebyl jsem tolik šokován, jak jsem čekal. Spíš jsem postrádal silnější závěr nebo něco, co by mě dostalo do kolen. Doporučuji si k tomu dát film Volyň, ať je obraz tehdejší doby a místa přesnější.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+8

    Oblíbení tvůrci