karina-kindest

Karina Kindest

Komentáře 6

Od nejnovějších
  1. Král Artuš: Legenda o meči
    Král Artuš: Legenda o meči (2017)
    9
    Film pobavil, bylo citit zvlastni styl nataceni Ritchie. Charlie Hunnam byl naprosto vynikajici, neumim si predstavit kdo by se hodil na roli Artuse lepe nez prave on. Od filmu muzete ocekavat moderni pojeti klasickeho pribehu, ovsem je lito ze se neobjevil carodej Merlin.
  2. Vetřelec: Covenant
    Vetřelec: Covenant (2017)
    6
    Vynikajici marketingovy produkt, ovsem jako film je to zklamani. Cely pribeh mi prisel jako opakovani minulych filmu z rady Alien, coz vubec neni to co se ocekavalo. Nedalo se citit vyvoj serie. Ani Fassbender nepobavil, nepovazuji tento film za jeho nejlepsi roli.
  3. Já, padouch 3
    Já, padouch 3 (2017)
    8
    Prvni dil "Ja, padouch" byl zajimavy i diky tomu ze mimoni byli naprosto unikatnimi postavami. Ve tretim dilu uz od teto unikatnosti nezustalo skoro nic. Vtipy nejsou vtipny a spise se hodi opravdu pro deti. Samotny pribeh dost klasicky, potkate ho v kazdem druhem jinem filmu.
  4. Ztracené město Z
    Ztracené město Z (2016)
    9
    Skvely film, ktery motivuje sledovat za svym snem i kdyby to trvalo cely zivot. Charlie Hunnam se hodi k roli Percy Fawcetta perfektne. Jen me trochu zklamala finale filmu, ocekavala jsem ze se o Fawcettovem vynalezu dozvi cely svet, ze to motivje lide objevovat svet dale, jet do tech nejmene bezpecnych mist a poznavat neznamou historii lidstva.
  5. Strážci Galaxie 2
    Strážci Galaxie 2 (2017)
    10
    Film docela pobavil, skvele pokracovani prvniho dilu, zajimavy scenar, mozna trochu klasicky, kde hlavni hrdina je okouzlen a vnima skryte zlo za dobro, pak z toho vznika problem a cela galaxie je ohrozena a jenom kamaradi pomohou ji zachranit. Presto vsechno film je super, sountrack je vyborny a Grut je naprosto pecka!
  6. Strážci Galaxie
    Strážci Galaxie (2014)
    10
    Film se mi libil, nechapu kdyz nekdo rika ze to je prumerna kravina, Strazci Galaxie jsou mnohem lepsi nez to co Marvel produkuje posledni dobou. Konecne neco co dava smysl. K tomu je navic humor a zajimave hrdiny. Navic skvela hudba, cely soundtrack je naprosto super.