Kajinkamajinka

Klara Hruzova
151

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Spider-Man: Daleko od domova
    Spider-Man: Daleko od domova (2019)
    8
    TEnto Spíďa byl zase fajn. Pohodovej příběh, srandovní situace ahlavně česke lokace. Scény natáčené v Liberci podávané za Prahu, Karlův most a Vinohradské divadlo. Prostě paráda. Děj byl ok, padouch ušel. Snad se dočkáme dalšího pavoučího filmu, když s tím dělají furt caviky.
    John Wick 3
    John Wick 3 (2019)
    7
    Mám ráda Johna Wicka. Máme doma oba díky a i tento přidáme. Je z nich sice asi nejslabší, ale do tsérie ho koupit musím. Nejlepší je asi scéna se psy. Jinak ta finální bitka byla mooooc dlouhá. Keanu je stále sexy a tahle role mu prostě sedí. Bojové scény opět přinesly něco nového.
    Aladin
    Aladin (2019)
    8
    Já na pohádky moc nejsem, ale tato byla hezká. Klasiku moc neznám, takže pro mě to bylo nové. Hezká výprrava, krásné barvy a kostýmy, hezcí herci a hlavně legrace. Ta tomu dala jiný rozměr a Will Smith byl prostě skvělej. Koůpím si film domů pro děti.
    Black Panther
    Black Panther (2018)
    9
    Moc hezká Marvelovka. Hodně hezky výpravný a celkově to prostředí Afriky bylo cool. Hidba byla skvělá, z ní jsem nadšená. Děj hezký a herci skvelí. Nejvíc mne bavila královská ochranka v podání holohlavých žen (Okoye atd.) . Hlavní představitel se do role hodí a je dobrým hrdinou.
    Tři billboardy kousek za Ebbingem
    Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017)
    9
    Zvláštní kombinace černého humoru a dramatu. Herecký výkon hlavní hrdinky úžasný a myslím, že oscara si zasloužila. I když její postava byla hoooodně hustá. Možná až moc. Pointa super, protože opravdu docílila svého a donutila všechny o případu smrti její dcery. Moc hezký film!

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci