Lily-Rose666

Lenka Slezáková
79

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Žhavé výstřely
    Žhavé výstřely (1991)
    9
    Parodie jako žánr je rozhodně snad jeden z nejsložitějších na natočení. Je těžké dělat si z něčeho srandu, ale nepůsobit přitom jako blbec. Žhavé výstřely mezi špatné parodie rozhodně nepatří, ba naopak. Málokterý film si dovedl udělat srandu z filmových klišé jako právě tento. Navíc z takového filmu jako je Top gun, který si o to v podstatě ničím neříká, protože to je dobrý film. Každopádně Žhavé výstřely jsou ještě lepší :)
    Ulice Cloverfield 10
    Ulice Cloverfield 10 (2016)
    6.5
    Pro mě jako by to byli 2 různý filmy. Jeden, kde máme úchyla, kterej unáší holky a dělá si z nich svoje dcerušky a druhej kde se nám Zemi napadli mimozemšťané. Kdyby bylo natočený každý zvlášť a dotažený pořádně do konce, tak možná ok, ale dohromady mi tok sobě prostě nesedělo. A nejvíc mě dokáže vytočit, když hodinu koukám, je to docela zajímavý ale nijak to nevyčnívá a v posledních 20 minutách BUM, závěr jako kráva. Navíc se ukázalo že alkohol je metla nejen lidstva :D
    The Grand Tour
    The Grand Tour (2016)
    10
    The grand tour naprosto s přehledem strká do kapsy Top gear s novou skupinou moderátorů. Je zde stále to, kvůli čemu o lidi jako já, kteří se o auta nijak extra nezajímají, začali koukat na motoristický pořad. Není to jenom nějakej nudnej Autosalon, kde se moderátor projede v autě zatímco vám bude suše vykládat o tom, co má to auto pod kapotou. V Grand tour je znát, že Amazon na ničem neřetřil a rozhodně dobře udělal. Už se moc těším na další díly.
    Valerie a týden divů
    Valerie a týden divů (1970)
    9.5
    Na Valerii se musíte podívat víc než jednou, dvakrát nebo třikrát aby jste ji pochopily. Mě to trvalo docela dlouho :D Ale vůbec mi to nevadilo, protože se na to dá koukat pořád. Mladičká Jaroslava Schallerová je v této roli naprosto okouzlující a vzhledem k tomu, co všechno se na plátně odehrává, tak mě na jednu stranu udivuje, že její rodiče vůbec s natáčením souhlasily :D
    Vrána
    Vrána (1994)
    9.5
    Jedna z mých srdcovek a bezesporu jediný díl,který se vůbec dá brát vážně. Plus si myslím, že je to jedno znejlepších filmových zpracování komiksové předlohy vůbec. Je opravdu temný a je zde hodně dobře zobrazena špína a rozpad Detroitu. O životní roli Brandona vůbec není třeba hovořit. Navíc má Vrána jeden z nejlepších soundtracků.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci