Anett092

Aneta Kulhawiková
43

Velký filmový maniak. Jsem schopná zajít do kina na téměř cokoliv. Některé filmy, ale radši už nikdy více nechci vidět. :)

Česká republika



    Kingsman: Tajná služba
    Kingsman: Tajná služba (2014)
    9
    Film je povedená akční komedie. Samuel L.Jackson jako hlavní záporák byl vynikajicí. Celý film bych ohodnotila kladně až na pár pasáží, které mi byli proti srsti, ale nejhorší byla závěrečná pasáž s vybuchujícími hlavami, to už bylo vážně moc.
    Orel Eddie
    Orel Eddie (2016)
    10
    Na tento film jsem se velmi těšila a musím říct, že mě rozhodně nezklamal. Už jen příběh outsidera člověka zaujal a Hugh Jackman a Taron Egerton jako dynamické duo kouč a Eddie to celé dotáhli do konce. Propojení humoru a vážných pasáží bylo krásně vyvážené. I když je film delší rozhodně to ničemu nevadilo. Já i moje kamarádka jsme se u něj velmi dobře bavili.
    Špión
    Špión (2015)
    9
    Velmi povedená komedie. Melissa McCarthy je v této roli naprosto úžasná a krásně se v ní vyřádila. Celý film byl protkán výborným humorem a stejně výbornou akcí. A role Jasona Stathama prostě luxus.
    Správní chlapi
    Správní chlapi (2016)
    8.5
    Správní chlapi mne velmi mile překvapili. Hned od začátku byl děj svižný. Duo Golsing a Crowe je vynikající a výborně se doplňují. Jejich podání veškeré akce a veškerých hlášek je fenomenální. :) Musím říct, že Shane Black zase ukázal, že jeho díla jsou bezkonkurenční. Určitě se tento film dostal na seznam mých oblíbených komedií.
    Captain America: Občanská válka
    Captain America: Občanská válka (2016)
    9
    Velmi povedený film. Sice to chvílemi sklouzlo k dalšímu Avengers filmu, ale vůbec to nevadilo. Byl příjemné vidět, jak se jednotliví členové staví k podpisu. Konec se sice změnil od původních komiksů, ale aspoň se celý Marvel vesmír posunul dál a ne na začátek. Zajímá mě jak se teď tvůrci popasují s Avengers: Infinity Wars. A Toma Hollanda v roli Spider-mana mohu jen pochválit. Povedlo se mu rychle zapadnout mezi Avengers a jsem ráda, že ho nevidíme naposled.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci