Profilový obrázek

milada-horka

Milada Horká
223

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Teorie tygra
    Teorie tygra (2016)
    10
    Úžasná komedie s Jiřím Bartoškou, kterému skvěle sekundují další herci v čele s Eliškou Balcerovou, Tatinou Vilhelmovou, Jakubem Kohákem a Ivou Janžurovou. Ani další herci nezůstali pozadu, takže i při třetím shlédnutí jsem objevovala nové gagy. Pobavilo to celou rodinu, takže jednička s hvězdičkou.
    Quantum of Solace
    Quantum of Solace (2008)
    7.5
    Daniela Craiga mám ráda a nechápu některé poznámky hodnotitelů. Je jedním z nejlepších agentů 007 za celou sérii. Tématem je zase boj proti téměř všem a jediná M mu zůstává nápomocnou i proti mnoha vlastním lidem. Bond je zkrátka Bond a hájí všemi možnými i nemožnými prostředky svět před terorismem a zkorumpovanými vládními úředníky.
    Jurský svět: Zánik říše (5)
    Jurský svět: Zánik říše (5) (2018)
    9
    Tak opět moji oblíbení dinosauři a 3D k tomu :) Tomuhle se prostzě nedá nic vytknout, jen že jsem se párkrát docela slušně lekla, ale i na to jsem se víceméně těšila. Je to skvělé pokračování předešlého filmu a přes moje obavy není horší, ale naopak lepší než jednička. Super!
    Jak básníkům chutná život
    Jak básníkům chutná život (1987)
    6
    Mám celkem "seriál" filmů o Štěpánu Šafránkovi ráda, ale tenhle díl mi připadá jako nejslabší ze všech. Samozřejmě chápu, že po prvním díle bude každý zase o trošku slabší, ale tady to zašlo do velké nudy. Nečekala jsem až takový propad po předešlých filmech.
    Všechno nebo nic
    Všechno nebo nic (2017)
    7
    Mám naprosto jiný názor, než většina komentujících. Pro mě je to úžasně oddechová komedie, bez potřeby hluboce přemýšlet o souvislostech, prostě romantická oddechovka po těžkém pracovním dnu. Výkony herců jsou odpovídající žánru a film si nehraje na hlubokomyslné umění.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci