Profilový obrázek

zdena-tomanova

Zdena Tomaňová

Komentáře 6

Od nejnovějších
  1. Mechanik zabiják
    Mechanik zabiják (2011)
    5
    Drsňák Jason Statham se zase vyřádil. Bohužel film nemá ten náboj jako původní verze a i proti jiným Stathamovým filmům je to spíše slabší. Snad další filmy tohoto herce přinesou zase více suchého humoru, který k němu tak nějak patří a bez nějž je to jen nic neříkající film.
  2. Inferno
    Inferno (2016)
    7
    Četla jsem knihu, stejně jako zbytek Brownovy tvorby a na film se proto moc těším, jen mi zatím nějak nezbyl čas. Doufám, že stejně jako ve všech předešlých filmových zpracováních podá Tom Hanks excelentní výkon. Viděla jsem prozatím pouze ukázky a zdá se, že to bude stát za vidění.
  3. Kapitán Phillips
    Kapitán Phillips (2013)
    8
    Tom Hanks exceluje v titulní roli tohoto filmu. Atmosféra je vypjatá, drsná a ukazuje značně realisticky nebezpečí, které hrozí našemu světu z Afriky a dalších částí světa, kde se boj o přežití přelévá do kriminality podporované místními mocenskými kruhy.
  4. Jak dostat tatínka do polepšovny
    Jak dostat tatínka do polepšovny (1978)
    9.5
    Krásná česká komedie plná hereckých hvězd. Tomáš Holý v tomto filmu asi doáhl absolutního vrcholu, mnozí další si přidali do své sbírkly filmových rolí další zlatý korálek. Mě osobně zaujali především děda Josef Karlík a máma Jana Preisová. Tím nechci říci, že někdo z herců nepodal výborný výkon :)
  5. Neviditelní
    Neviditelní (2014)
    8.5
    V České televizi se po dlouhé době objevil vyjímečně dobrý komediální seriál. Příběh o vodnících sice podobný Doktoru Mráčkovi, ale pojatý zcela jinak. Je pravda, že v posledních dílech autorům začal docházet dech, ale i tak jsem se dobře bavila. Přeji naší televizi ještě více podobných seriálů, ať nemusíme koukat pořád na nějaké zahraniční nesmysly nebo i tuzemské rádoby vtipné seriály "ze života".
  6. Teorie tygra
    Teorie tygra (2016)
    9.5
    Opravdu úžasný film o vztazích mezi ženami a muži, který si bere na paškál nás ženy, ale tak milým a humorným způsobem, že jsem musela vidět některé scény vícekrát, abych neprosmála některé z důležitých bonmotů, a to nejen pana Bartoška, ale i ostatních herců. Jedním slovem skvělé.