Icorio

Ondra Kropáček

Komentáře 28

Od nejnovějších
  1. Dallas 63
    Dallas 63 (2016)
    9.5
    Seriál podle knižní předlohy, která stála za to. Rozhodně se u seriálu nebudete nudit. Celý děj se točí kolem atentátu na Kennedyho. Hlavní hrdina se do toho chudák zamotá ani neví jak...a aby toho nebylo málo pořídí si k tomu všemu ještě přítelkyni. Rozhodně doporučuji shlédnout.
  2. Stranger Things
    Stranger Things (2016)
    9.5
    Kdybych měl hodnotit jedním slovem...napíšu "skvělé". Mám rád krátké série nabité akcí a děním...žádné zdržování se zbytečnostmi. Od první chvíle až do konce se pořád něco děje a to je jen dobře. Postavy nejsou jen loutky, mají svou osobnost a to se taky moc nevidí.
  3. Star Trek: Do neznáma
    Star Trek: Do neznáma (2016)
    8
    Star Trek do neznáma....docela dobrá zábava. Vtipné postavy. Je pravda, že zápletka je poměrně jednoduchá a řekněme "přímočará" o to víc si ale divák užije jednotlivé postavy. Celkově rozhodně dobrá zábava a dobře strávený čas. Čili ve výsledku doporučuji.
  4. Constantine
    Constantine (2005)
    9
    Pro mě srdcová záležitost. Je to jeden z mála dobrých filmů s Reevesem. Vracím se k tomuhle počinu tak jednou ročně a pořád mě to baví. V podstatě po každém shlédnutí si ve filmu najdu něco nového. Ano, film trpí několika nejasnostmi v ději, ale to už jsem mu dávno odpustil a doporučuji všem film shlédnout.
  5. Dannyho parťáci
    Dannyho parťáci (2001)
    8.5
    Dneska už asi klasika. Nabitá Hollywoodskými hvězdami a skvělými hláškami. Je to vlastně takový akčně/rodinný film a my se k němu čas od času vracíme, abychom si užili v podstatě odpočinkové odpoledne nebo večer kdy není třeba nic řešit a jen se dobře pobavit.
  6. Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2016)
    7.5
    Skvělá zábava! Je teda potřeba hned v další větě přiznat, že některým postavám nebyl poskytnut prostor pro to, aby se jakkoli rozvinuly. Ale film má skvělý soundtrack, DeadShot a Harley byly vtipní od začátku do konce a i Pyro stál za to. Ve výsledku jsem se dobře bavil.
  7. Avengers
    Avengers (2012)
    8.5
    Tak jo...možná je to jen tím, že superhrdinové jsou prostě v kurzu,...nebo nevím, ale tohle je jednoduše dobře zkombinovaná akce spolu se skvělýma hláškama postav a mě to prostě baví. Kdo neviděl a chce se u něčeho jen odreagovat a zasmát se tak rozhodně neudělá chybu když tohle zkoukne.
  8. Million Dollar Baby
    Million Dollar Baby (2004)
    8
    Výborné, skvělé a úžasně zpracované. Víc superlativů není potřeba. Tohle se dá jedině doporučit. A to všem...všem...bez rozdílů. U některých filmů se člověk těší až "to" konečně skončí....tady čekáte jak to všechno dopadne a film mě v tomto ohledu nezklamal.
  9. Lovec: Zimní válka
    Lovec: Zimní válka (2016)
    4
    Viděli jsme pohádku o zlu zlém a ještě zlejším a o tom, jak se s ní hlavní hrdinové snaží vypořádat. Možná právě kvůli pohádkové předloze je děj z mého pohledu až moc jednoduchý a bez nápadu nebo překvapení. Nebýt postav trpaslíků a trpaslic, kteří fungovali celý film jako zdroj vtipu a zábavných hlášek tak se není na co dívat.
  10. Červený trpaslík
    Červený trpaslík (1988)
    9.5
    Já prostě britský humor zbožňuju a výjimkou není ani tento seriál. Myslím že téměř všichni kdo mají oči se s tímto seriálem setkali a jestli je někdo takový kdo ho ještě neviděl tak ať to rychle napravi. Ano v seriálu je spousta chyb a příběhových skobrtnuti ale to mi v tomhle případě vlastně vůbec nevadí.
  11. Pozemšťan
    Pozemšťan (2007)
    9
    Nezvyklý přístup a velmi zajímavé využití jen několika málo herců k tomu aby byl divákovi předložen příběh k zamyšlení. I když jsou některé momenty řekněme přitažené za vlasy tak celkově na mě film zapůsobil a dodneška se k němu občas jen tak pro oživení vracím.
  12. Příběh lesa
    Příběh lesa (2015)
    3.5
    Za mě těžce nevyužitý potenciál. Kdyby místo filmu natočili rozhlasovou hru bylo by to asi lepší a zároveň levnější. Monolog který diváka filmem provází totiž vůbec nesouvisí s tím co se děje na plátně. Navíc film vlastně nevypráví žádný příběh a krom závěrečné myšlenky že by se měl ten "hloupý" člověk k přírodě chovat zodpovědně se nic skutečně zajímavého nedozvíme.
  13. Temný rytíř
    Temný rytíř (2008)
    8
    Nová série filmů o batmanovi....já osobně si to moc užil a bavil se více méně celý film. Pro fanoušky starých filmů, komiksů atd. naprostá povinnost. Jinak i přesto, že je zřejmé že ti "dobří" nakonec vyhrají nad "zlými" jsem byl vlastně celý film v napětí jak to dopadne. Takže doporučuji.