Icorio

Ondra Kropáček
235

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Moravskoslezský, Karviná, Česká republika



    Dallas 63
    Dallas 63 (2016)
    9.5
    Seriál podle knižní předlohy, která stála za to. Rozhodně se u seriálu nebudete nudit. Celý děj se točí kolem atentátu na Kennedyho. Hlavní hrdina se do toho chudák zamotá ani neví jak...a aby toho nebylo málo pořídí si k tomu všemu ještě přítelkyni. Rozhodně doporučuji shlédnout.
    Stranger Things
    Stranger Things (2016)
    9.5
    Kdybych měl hodnotit jedním slovem...napíšu "skvělé". Mám rád krátké série nabité akcí a děním...žádné zdržování se zbytečnostmi. Od první chvíle až do konce se pořád něco děje a to je jen dobře. Postavy nejsou jen loutky, mají svou osobnost a to se taky moc nevidí.
    Star Trek: Do neznáma
    Star Trek: Do neznáma (2016)
    8
    Star Trek do neznáma....docela dobrá zábava. Vtipné postavy. Je pravda, že zápletka je poměrně jednoduchá a řekněme "přímočará" o to víc si ale divák užije jednotlivé postavy. Celkově rozhodně dobrá zábava a dobře strávený čas. Čili ve výsledku doporučuji.
    Constantine
    Constantine (2005)
    9
    Pro mě srdcová záležitost. Je to jeden z mála dobrých filmů s Reevesem. Vracím se k tomuhle počinu tak jednou ročně a pořád mě to baví. V podstatě po každém shlédnutí si ve filmu najdu něco nového. Ano, film trpí několika nejasnostmi v ději, ale to už jsem mu dávno odpustil a doporučuji všem film shlédnout.
    Dannyho parťáci
    Dannyho parťáci (2001)
    8.5
    Dneska už asi klasika. Nabitá Hollywoodskými hvězdami a skvělými hláškami. Je to vlastně takový akčně/rodinný film a my se k němu čas od času vracíme, abychom si užili v podstatě odpočinkové odpoledne nebo večer kdy není třeba nic řešit a jen se dobře pobavit.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci