michal-bernard

Michal Bernard
565

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Plzeňský, Plzeň-město, Česká republika



    Ostrov
    Ostrov (2005)
    5.5
    Velké zklamání ukázka vypadala celkem zajímavě, aké film bohužel už tolik ne. První hodina však byla opravdu výborná, zajímavá a hlavně s celkem zajímavou myšlenku. Ale poté co se hlavní hrdinové dostali ven to vypadalo jako kdyby se náhle změnil režisér a bohužel se vrátil náš starý známí Bay. Začali velmi nudné a špatně natočené honičky a podobné blbosti, které bohužel film úplně zbytečně shodili. A konec filmu taky filmu moc nepomohl. Alespoň, že McGregor a Scarlett Johansson byli opravdu skvělí. Velká škoda je taky hudby, která měla zajímavý nádech, bohužel nic víc. Co z toho plyne? Sean Bean se snad nikdy nedozije konce filmu a Bay bude už navždy jen a pouze akční režisér.....55%.
    X-Men: Apokalypsa
    X-Men: Apokalypsa (2016)
    7.5
    Jsem celkem překvapen, protože zdejší komentáře nebo různé recenze říkali, že je to jeden z nejhorších x-menů. Dle mého názoru tomu tak není zcela určitě. Obzvlášť první polovina filmu byla výborná. zajímavá, hlavně nebyla zbytečně zdlouhavá, jak tomu bylo v občanské válce. Povedl se i hlavní záporák a hlavně se povedla scéna s Quicksilverem, která mohla být ve 3D ještě lepší. Bohužel tím jak se blížil konec filmu, tak tím film ztrácel tempo. Závěrečný souboj byl už jen klasickou marvelovskou slátaninou, která film zbytečně sráží dolů. V průběhu sledování jsem si uvědomil, že si ostatní díly skoro už nepamatuji a že si většinu vedlejších postav nepamatuji, a to jsem je viděl nedávno. Nebyla to zbytečnná návštěva kina.......75%.
    Orel Eddie
    Orel Eddie (2016)
    8.5
    Překvapení. Trailer ukazoval, že se může jednat o velmi povedený film, ale až takhle povedený jsem ho nečekal. Ikdyž se mi moc nechce věřit, že Vaughn byl jen producent. Jeho rukopis je zde velmi znatelný. Filmu se daří procházet mezi žánry (komedie a drama), což se moc často nestává. Taron Egerton předvedlvýborný výkon, který určitě nemže chybět v nominacích na významější ocenění. Původně jsem chtěl udělit 90%, ale pak jsem si o Eddiem trochu početl na internetu a byl jsem trochu zklamaný. Protože film je opravdu jen inspirován skutečností, což je veliká škoda. Ikdyž změna Lake Placid na Garmish se mi líbí. Myslím si že to stojí za shlédnutí.
    Kniha džunglí
    Kniha džunglí (2016)
    8.5
    Nová kniha džunglí je přesně ten film na který může jít celá rodina a nikdo se nudit rozhodně nebude. Vizuální stránka filmu je nádherná, ale to již prozrazoval trailer. Ale hodně se povedl český dabing, kterého jsem se teda trochu bál, ale on mne mile překvapil, ikdyž v originále to musel být ještě větší zážitek. Nejvíce se ovšem povedla hudba, která dokáže správně doladit atmosféru pralesa. Knihu Džunglí jsem sice nikdy nečetl a asi si zřejmě ani nikdy nepřečtu, ale Vy tohle prostě musíte vidět v kině.
    Captain America: Občanská válka
    Captain America: Občanská válka (2016)
    7.5
    Pro mě je to lehké zklamání. Očekával jsem epické souboje avengeru proti avengerum. Ten byl nakonec jen jeden delší, což je trochu málo. Nakonec to i bez soubojů mělo kvalitu. Ovšem ne ve všem. Největší vadou jsou vtipy, které jsou strašně umělé a až na pár výjimek se jim zasměje jen tupec. A také herci v hlavních rolích, kteří jsou též strašně umělý. Naštěstí to spidey z antmanem zachránily a jejich vtípky měli úroveň (deadpool me zkazil a teď od superhrdinu očekávám něco víc). Ještě, že se vydařilo obsazení vedlejších postav, jako třeba Bruhl jenž byl jako polopadouch skvělý nebo Freeman jenž dostal nepochopitelně málo prostoru. Nový kapitán amerika vůbec není takové vítězství jak někteří předvídali, ale propadák to také není. Dosud teda pro mě nejlepším marvelem zůstává antman.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+18

    Oblíbení tvůrci