Profilový obrázek

supermozek

193

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Já, padouch 3
    Já, padouch 3 (2017)
    6.5
    Mnohem lepší bylo, když byl padouch padouchem. Ovšem jinak to neurazí, jenomže ani nijak zvlášť neohromí. Našlo se zde docela dost míst, kde jsme se smáli, ale tak nějak cítím, že už to není ono. Občas se mi zdálo, že tam nějaké ty humory natlačili silou.
    Pobřežní hlídka
    Pobřežní hlídka (2017)
    6
    Naprostá volovina, která je ale docela prča. Takové ujeté béčko, které místy až paroduje samo sebe, se slušným obsazením, několika vážně vtipnými momenty a cameo rolemi. Ale hlavně do letní pohody. Když to srovnám s 21 jump street, tak to nebylo o moc horší.
    Mumie
    Mumie (2017)
    6.5
    Vlastně dobrý. Mumie má svoje mouchy, ale charisma Toma Cruise, rychlé tempo a snaha představit nový svět na dvě hodiny bez problémů zabaví. Úvod připomene Indyho nebo herní Uncharted, hororové vložky překvapivě fungují a občas se Mumie pohybuje na hranici mezi PG-13 a eRkem. Vyloženě bát se asi nebudete, řeči o hororovém dobrodružství však nejsou přehnané. Víceméně pořád se tu něco děje, a jakmile se tvůrci přestanou snažit o legrační vložky, fakt to šlape přesně tak, jak byste po trailerech čekali a doufali. Nakonec trochu zamrzí, že je Mumie sice poctivá dobrodružná podívaná, bohužel ale nenabízí žádnou scénu, kterou byste kamarádům nadšeně popisovali a posílali je do kina. Jako start potenciálně zajímavého filmového universa ovšem funguje bez nejmenších problémů a rád u toho budu i příště.
    Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
    Bridget Jonesová - S rozumem v koncích (2004)
    6.5
    Reneé se dokázala vrátit do svojí role se stejným umem jako v prvním díle, ale bohužel musela se protrpět tentokrát průměrným scénářem. Ve filmu se sice objevují skvělé momenty, ale není jich moc navíc chybí lehkost a naprostý nadhled jedničky. Ale i tak jde v součtu o celkem nadprůměrnou komedii v Britském duchu.
    Deník Bridget Jonesové
    Deník Bridget Jonesové (2001)
    7.5
    Milostná komedie, která má všechno, co má mít...od knihy se samozřejmě liší (matka byla mnohem víc šílenější a celé to líčení životního stylu devadesátých let lepší), ale film je film. Z hereckého obsazení je bezpochyby nejlepší Colin Firth, v roli trošku nesmělého a toužícího Marka je přesný...

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci