Silvie_ART

Silvie Valchářová
106

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Anthropoid
    Anthropoid (2016)
    9
    I když ta českoangličtina je dost vtipná, celkově udělal film perfektní dojem. Nakonec cítí člověk i tu českou hrdost a hned se běží si pořádně kostel a díry po kulkách prohlídnout. Pomalejší první půlka nijak nenudí, naopak film skvěle graduje. A je zajímaví, vidět klasickou českou tématiku, očima někoho nezůčastněného.
    La La Land
    La La Land (2016)
    6
    Tohle asi není film pro mě, aneb míra romantiky v kině pro rok 2017 vyčerpána. Hloubka neobjevena, naopak mi to přišlo celkem ploché, předvídatelné a to, že jsou Emma a Ryan dobří herci jsme věděli už dávno. skoro jich škoda sem. A oskar? Za co? Muzikálové čísla a kostými stáli za podívání.
    Doctor Strange
    Doctor Strange (2016)
    10
    Naprosto dokonalé! Marvel do svého filmového universa přidal další postavu a díky skvělému Benedictovi je zase trochu jiná, svá a přitom Marvelovská. Benedict by měl povahu i na ironmana, ale nemá na něj vzhled. Kdo zná Doctora Strange z komixu, musí mu být jasné, že je to snad jedna a ta samá osoba. Jedině mi tam trochu navíc přijde Rachel. Obešel by se bez ní. TOP scéna je telefonát v autě nazačátku a "počátkové" běhání po městě.
    Vlk z Wall Street
    Vlk z Wall Street (2013)
    10
    Syrové a dokonalé. Naprosto vtipné a přitom tragický osud člověka, kterému nešlo ani tak o peníze, jako o úspěch a adrenalin kolem toho. Bavila jsem se od začátku do konce. A jestli měl Leonardo za něco dostat toho Oscara, tak je to tento film a né uhekaný Revenant.
    Diagnóza: Šampión
    Diagnóza: Šampión (2015)
    10
    Na celé kauze mě fascinuje to, že dodneška se to vlastně nevyřešilo a nějaká větší infromovanost neexistuje. Ale jako milovník sportu chápu to, že oni do toho jdou i přes riziko. Protože peníze, sláva, úspěch, vzrušení ... a zatím jim nic není. Jinak film byl super, Will hrál skvěle jako vždy.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci