galactus

97

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Kon-Tiki
    Kon-Tiki (2012)
    7.5
    je to borec nebo blázen? obojeho trochu, ale jak přesvědčil ty ostatní aby do toho šli s ním? neuvěřitelné dobrodružství převyprávěné poutavou a velmi realistickou formou. Na jednu stranu vás láká zažít to samé, ale ten pud sebezáchovy uvnitř vás bije na poplach abyste se chovali jako obyčejný člověk. Heyerdahla bych chtěl potkat osobně, musí se skvěle poslouchat - ale na loď bych s ním nešel :)
    Spider-Man: Homecoming
    Spider-Man: Homecoming (2017)
    8
    Dvojka s tobeym nepřekonána, ale velmi svěží dílko a rozhodně nejlepší spider-man za poslední dekádu. A nejlepší záporák(je to vůbec záporák?!?) snad ever. Keaton velmi dobrý, tyhle role mu snad šijí na míru - nebo je tak dobrý herec? doufám, že Sony má rozum a spolupráci s Marvelem rozvine i třebas na fantastic 4, kterou spolehlivě s každým filmem zadupává do země hlouběji.
    Strážci Galaxie 2
    Strážci Galaxie 2 (2017)
    7
    co k tomu napsat. Je to barevné, veselé, zábavné a dostatečně akční. To už ovšem byla jednička a snaha o to samé znovu na mne úplně nefunguje. Marvel ví jak diváky a peníze dokáže generovat spolehlivě, ale začínám trochu podléhat trudomyslnosti, že sterilita jejich filmů nás zahubí. osobně se těším raději na originy(dr.strange famozní) než pokračování oblíbených filmů.
    Pacific Rim - Útok na Zemi
    Pacific Rim - Útok na Zemi (2013)
    5
    přijdou velké příšery, postavíme velké stroje co se s nimi perou. nějak jsem tu premisu nepochopil. na tohle jsem moc hloupej divák, což je u typické popcornovky poněkud špatně. hledám chybu hlavně u sebe, protože del toro byl záruka kvality pro mne vždy. ale toto mě nechalo naprosto chladným a nepamatuji si krom těch potvor a robotů nic. ještě teda ty dva potrhlé vědátory co mají plnit roli komických postaviček a je to spíše kontraproduktivní. jestli to má být úlitba asijským popkulturám. možná, neznám nehodnotím.
    Nezvratný osud 5
    Nezvratný osud 5 (2011)
    6
    docela příjemné překvapení, ani nevím proč jsem se na to koukal. když vlastně jedeme podle toho samého scénáře. tady to autoři pochopili a trošku si s námi pohráli, já jim to žral. Od začátku tedy ne, poněvadž to je prostě final destination copyright jak vyšitej. ale dále je to překvapivě osvěžující oproti minulým dílům - a závěr?? tleskám. série je asi mrtvá, ale tohle je důstojný závěr kdy se had kousnul do ocasu

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci