Profilový obrázek

kapibara

Lucie
198

Jsem furt doma a koukám na filmy :) A jo, vím, že se to takhle nepíše ;)

Česká republika



    Bajkeři
    Bajkeři (2017)
    5.5
    Nebylo to tak špatné, jak jsem čekala. Některé vtipy mě upřímně pobavily, ale pořád nechápu, proč jsme na tom tolik špatně s herci, že hrají zpěváci. Myslela jsem, že mají jinou náplň povolání a v tomto případě obsazení úplně nechápu. Dávám 100 %. Joke.
    Hora mezi námi
    Hora mezi námi (2017)
    5.5
    Kate Winslet je kočka. To musím říct v jejím věku i já, že bych tak chtěla jednou vypadat, ale Idrisem Elbou nemají žádnou zapamatovatelnou chemii a krom záběru na zasněženou krajinu, kterou byste hezčíviděli s Gryllsem musím vypíchnout akorát záběr z letadla na jeden střih, ten je povedený. Jinak se filmu nepovedlo vyprofilovat do žádného žánru, až zůstal stál jako kůl v plotě.
    Příšerákovi
    Příšerákovi (2017)
    2
    To Vám byl ale děsnej animák. Do teď netuším, co to těm dětem mělo dát za ponaučení, protože pobavit je nebylo cílem tohoto projektu. Ale díky takovýmto filmům si můžu myslet, že filmový odpad se propadá dál a dál. Ale líbí se mi překlad. Více vystihuje podstatu filmu.
    John Wick 2
    John Wick 2 (2017)
    8
    Keanu Reeves je srdeční záležitost. A akční žánr mu sedne jak hrnec na... Je skvělé, že se k němu vrátil respektive k jeho čistému půvabu a nesnaží se prosadit přes dalších 47 dalších filmů. Je to stejný případ jako Deadpool. A doufám, že zakončení trilogie bude správně uzemněné a zároveň velkolepé.
    Logan: Wolverine
    Logan: Wolverine (2017)
    7.5
    No na jednu stranu jsem se na to nemohla koukat. Na druhou stranu to bylo něco jiného a opravdu silného. Skvělá rozlučka. A asi bohužel. Protože tímto směrem by to mohlo klidně pokračovat. Uvidíme, jestli se do originálního X-men světa dostane alespoň Dafne Keen.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4

    Oblíbení tvůrci