miloslav-lejcek

Miloslav Lejček

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Gran Torino
    Gran Torino (2008)
    9
    Clint Eastwood navzdory svému věku rozhodně nepatří do starého železa a tímto filmovým kouskem to rozhodně dokazuje. Klobouk dolů před jeho zpracováním nevrlého rasistického vdovce, který si postupně vybuduje natolik silný vztah ke svým sousedům pro jejichž ochranu je ochotný položit i život.
  2. Spider-Man: Daleko od domova
    Spider-Man: Daleko od domova (2019)
    9
    Za mě jeden z nejlepších filmů od Marvelu a rozhodně nejlepší film o Spider-manovi. Jednotlivé akční scény jsou natolik rozvržené napříč celým filmem, aby se divák nemohl nudit. Krom již zmíněných akčních scén je děj okořeněn i spoustou vtipných scén. Jediné na co by se dalo upozornit (i když to rozhodně není nic špatného) je fakt, že v tomto filmu je spider-man puberťák a tudíž řeší i problémy obyčejného puberťáka.
  3. Divočáci
    Divočáci (2007)
    8
    Ideální film pro všechny co mají rádi komedie a zároveň i pořádné motorky. Tenhle film je jasným důkazem, že život po 40 nekončí. Po celý film se mi ani jednou nestalo, že bych se nudil. Děj je protkaný různými akčními či vtipnými scénami a ne jen pouhou vatou jako snaha o to natáhnout film na co nejdelší dobu jako je to u jiných snímků. Rozhodně doporučuji shlédnout.