martin-svab

Martin Svab

Komentáře 12

Od nejnovějších
  1. Pasažéři
    Pasažéři (2016)
    8
    Zajímavé sci-fi romantické dobrodružsví 2 pasažérů cestující za novým domovem. Herci mají dobrou chemii a je zajímavé sledovat, jak se jejich vztah vyvyjí dále. Dobře se na ně kouká. Vše se navíc odehrává nádherných prostorách vesmírné lodi, která vypadá exkluzivně. Nakonec nás čeká akční jízda, kde se jede podle zaběhlých klišé.
  2. Rogue One: Star Wars Story
    Rogue One: Star Wars Story (2016)
    8
    Je to tady. První spin-off film ze světa Star Wars. Po perfekní epizodě VII přichází trochu sklamání. Vyskytuje se zde tolik postav, které jsou za velmi krátkou dobu představani, že k nim ve výsledku nemáte žádný vztah. Přitom SW stojí právě na postavách. Jinak jak je u SW zvykem triky jsou perfektní a i závěrečná bitva je správně pompézní. Plus Darth Vader - co dodat.
  3. La La Land
    La La Land (2016)
    9
    Perfektní film ze všech stránek. Má to skvělou kameru, hudbu, choreografii, herecké výkony. Hlavní hercká dovjce má mezi sebou super chemii a Emmu si po tomto snímku ještě více zamilujete. Po celou dobu ve vás vyvolává spoustu emocí, až do toho dojmného finále. Po Whiplash si Chazelle připsal na konto další pecku.
  4. X-Men: Apokalypsa
    X-Men: Apokalypsa (2016)
    7
    Je to prostě další pokračování populárních mutantí série, které ani neurazí ani nenadchne. X-meni byly vždy hlavně o postavách a ne zas tolik o akci. Ano, i tady dostávají postavy perfektní momenty (Magneto), ale do popředí se žene přehnaná destrukce světa. Scéna s Quicksilverem opět úžasná, ale už jsme to viděli.
  5. Warcraft: První střet
    Warcraft: První střet (2016)
    7.5
    Konečně další velká fantasy, kterou jsme tu od posledního Hobita dlouho neměli. A je to škoda takhle velkých fantasy není nikdy dost a do distribuce chodí více sci-fi. Warcraft určitě splnil sny fanoušků této populární videohry. Škoda jen, že postavy nejsou více prokresleny do hloubky. Akce je dobrá a hlavně Orkové vypadají špičkově. Film se ale podle mě líbit i nehernímu publiku.
  6. Captain America: Občanská válka
    Captain America: Občanská válka (2016)
    9
    Pro mě zatím nejlepší komiksovka roku. Perfekní akce na letišti, na kterou určitě jentak nezapomete. Spider-man konečně se přidává k dalším Avengerům a když je na scéně tak jsou to nejlepší momenty filmu. Boj je plný emocí neboť vaši oblíbení hrdinové bojují na obou stranách.
  7. Osm hrozných
    Osm hrozných (2015)
    8.5
    Komorní dialogové drama, u kterého jsme byl podobně nadšen jako u nového Cloverfieldu. Víte, že je něco špatně, ale nevíte kdo za tím stojí a je skvělé ono tajemství rozkrývat. Nakonec, jak je u Tarantina běžné, nastanou krvavá jatka. Vyzdvihl bych také geniální výkon Samuel L. Jacksona, byl to jeden z jeho nejlepších hereckých výkonů.
  8. Ulice Cloverfield 10
    Ulice Cloverfield 10 (2016)
    9.5
    Perfektní komorní drama. Hutná atmosféra díky, které jsem byl napnutý až do konce. Nikdy jsme netušil zda postavy mluví pravdu nebo jaké jsou jejich motivace. Vše bylo vykresleno děsně uvěřitelně, chování jednotlivých postav bylo uvěřitelné. Také bych vyzdvihl herecké výkony Johna Goodmana a Mary Elizabeth Winstead.
  9. Strážci Galaxie
    Strážci Galaxie (2014)
    9
    Za mě je to jedna z nejlepších marvelovek (tedy alespoň zatím). Je to pro mě čirá zábava, ke které se velice rád vracím. Zábavná akce, dialogy, postavy, vizuál a prostě všechno. Velice se mi líbí i zapojení písniček z minulého století. Postavy byli také skvělé. Kdo by věřil, že z mluvícího stromu a mívala budou takhle skvělé charaktery.
  10. Star Wars: Síla se probouzí
    Star Wars: Síla se probouzí (2015)
    10
    Star Wars je zpět a hned v plné síle. Přinesl jak staré známé postavy tak i uvedl nováčky. Všichni tam dokonale sednou. Líbil se mi i záporák Kylo Ren, jež mi přišel zajímaví svou rozpolceností.
  11. Deadpool
    Deadpool (2016)
    9.5
    Skvělý komiksový nářez, kterého se budete smát od začátku do konce i přes jeho svérázný humor Takhle má vypadat R-ková Marvelovka.