Profilový obrázek

PandaPool

Komentáře 22

Od nejnovějších
  1. Temný rytíř
    Temný rytíř (2008)
    9.5
    Toto je skěle sfilmovaný komiksový superhrdina Batman. V tomto filmu se podle mě objevila i nejlepší verze Jokera všech dob. Kterého skvěle stvárnil Heath Ledger. Podle mého skromného názoru téměř dokonale zahrál jeho podstatu, charakter a jeho šílenství.
  2. Hvězdy nám nepřály
    Hvězdy nám nepřály (2014)
    9.5
    Je to skvělí film který obsahuje jak svou romantickou část tak i svou dramatickou. Tento film poukazuje na to jak někteří lidé mohou mít na světě těžké. To nemusejí být žádní dospělí, plně vivinutí lidé, mohou to být klidně puberťáci v našem věku kteří prostě měli smůlu.
  3. Fotbal za mřížemi
    Fotbal za mřížemi (2001)
    8.5
    Podle mě je to stokrát lepší nežli, v podstatě remake tohoto filmu, trestná lavice kde Sandler udělal z těch vězňů hrozná neviňátka která za nic nemůžou a důvod proč jsou v takovém vězení je ten že buď to udělali nějakou drobnou krádež a nebo se stala chyba. Zatím co ve Fotbalu za mřížemi si na nic nehrajou, není tam žádná jasná kladná strana.
  4. Resident Evil: Poslední kapitola
    Resident Evil: Poslední kapitola (2016)
    0
    Tento film rozhodně nedoporučuji.Je to pouhý výsměch té skvělé herní série.Je tam spousta věcí které bych byl ochoten přejí, jako třeba to že jednomu muži useknu ruku nožrm jedním švihem.Ale to co rozhodně nejsem ochoten přejít je konec Alberta Weskera, kde rozhodně neviužili jeho potenciál závěrečného bosse.Prostě to sním skončí tak žemu dveře useknou chodidlo a pak mu Alice Abernathy prostě dá do ruky odjištěný granát.Přitom když by se to alespoň trochu drželo herní předlohy tak by mu ztráta chodidla vůbec nevadila protože by mu doslova za pár sekund dorostla.A i kdyby u něj následně ten granát vybouchl,tak by mu to také nic moc nezpůsobilo a v pořádku by to přežil.
  5. Captain America: Občanská válka
    Captain America: Občanská válka (2016)
    6.5
    Film je to celkem dobrý ale vývojáři si neměli vybrat tak velké sousto protože kdo nějak čte marvel komiksy ví že komiksu to byla mnohem větší a mnohem epičtější bitva s mnohem více superhrdiny a superzáporáky zatím co tady to byla jen slabá účast a navíc se to opravdu vůbec nedrží původního příběhu.
  6. Annabelle
    Annabelle (2014)
    0
    tento film vůbec není realistický jako vlastně většina filmů který se tímto zabývají to jak to tam toho kněze odmrštilo a ještě před kostelem je úplná volovina je mi jasné že většina lidí co to viděli na to nevěří a tak jim bude připadat tento komentář naprosto nesmyslný ale stejně i když na to ten režisér a scénarysta nevěří tak si o tom mají něco zjistit a né tam něco prostě vyblít.
  7. Star Wars: Síla se probouzí
    Star Wars: Síla se probouzí (2015)
    0.5
    Tento film byl naprostá katastrofa, na začátku toho filmu udělaj z kylo rena takovýho hroznýho borce kterej dokázal zatavit letící lejzr z lejzrové pušky a potom ho na konci porazí rey která votom snad vůbec nic nevěděla a pak ho tam porazí a na víc kylo ren to byl učenej hned jak moch takže ještě jako dost malí dítě, a taky měl jako dědečka dartha vadera ten by měl bejt sakra ultimátní, a nakonci jí tam řekne že jí ukáže jak mocná je síla a ona debylně řekne síla a pak asi na minutu zavře oči a nic se během tý minuty neděje krom toho že tam držej skřížený meče a kylo ren tam blbě čumí, pak ty voči zase otevře sekne ho a uteče na místo toho aby kylo ren během tý minuty co měla rey zavřený voči jí zabyl tak tam blbě čuměl a navíc adam driver se na tu postavu kylo rena vůbec nehodí, kdyby se držely původního plánu ve kterém měl na konci filmu přilítnout luke skywalker a rey zachránit tak by to taková hrůza nebyla a já sem potom co sem vyšel z kyna nemusel říct kdo mi vrátí 136 minut života ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
  8. Návštěvníci
    Návštěvníci (1993)
    9
    skvělý scifi komediální fylm se skvělím nápadem, skoro furt se tam něco děje takže to udrží vaší pozornost až do konce filmu, a obsazrní herců bylo taky dobré, Jean Reno a Christian Clavier zahrály dokonale jejich zmatení v součásné a moderní době a také rytířkou nebojácnost a poskokskou zbabělost..
  9. Rychlejší než smrt
    Rychlejší než smrt (1995)
    4
    tenhle film měl dobrej potenciál ale na konec se to změnilo v katastrofu, jednak tam byli úplný kravini jako třeba když sharon stone střelila dohlavi gena hackmana a von udělal salto dozado, tohle totiž nedokážou ani největší ráže v současnosti, nebo to jak po sobě stříleli z takový dálky by ty kůlky lítaly všude kolem a nakonec když by se trefili tak by to byla obyčejná náhoda, takže když by se držely původního plánu ve kterym šlo hlavně o russella crowa tak by to bylo mnohonásobně lepší ! ! ! ! ! ! ! ! !
  10. Hardcore Henry
    Hardcore Henry (2015)
    9.5
    KONEČNĚ, pokud i vám scházel nějaký pořádný akčňák kde bude jak výborný příběh tak i hodně akce, tak hardecore hanry je film přesně pro vás.Žádné zbytečné dialogy a prodlužování dlouhými a nudnými cestami v tomto filmu prostě neexistuje.Nejlepší na celém tom filmu je asi nejlepší to že to neni jeden z těch filmů u kterého každou minutu dostáváte erekci a potom vás neuvěřitelně sklame konec což spůsobí vyškrtnutí toho filmu z vašeho seznamu oblíbených filmů navždy.
  11. Deadpool
    Deadpool (2016)
    9.5
    Já si myslim že deadpool super ultra mega libovej antihrdina a ten chytrolín sheldon co tam psal že je prej úplnej kretén a že si marvel sáhnul až na úplný dno je akorát pablb co o deadpoolovi vůbec nic neví a tak se rozhot že tady na něj napíše špatnej komentář.To je jako kdybych já nic nevěděl o x-menech a pak o nich napsal špatnou recenzi a byl na ně nasranej že je nerealistickej protože tam sou pubertální mutanti ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
  12. John Wick
    John Wick (2014)
    9.5
    Skvělí film, konečně nějaká pořádná akční rubačka která se odlišuje od většiny svých kolegů tím že všechny pohyby, střelba i to co tam hlavní hrdina a jeho nepřátele jsou schopni vydržet.Takže tady ten film mi v hlavě zůstal hodně dlouho a doufám že tam uvázne i vám a já už se nemůžu dočka pokračování.
  13. Warrior
    Warrior (2011)
    10
    Podle mě vynikající film, skvělej příběh zpracování zkrátka všechno.Takže podle mě NEJLEPŠÍ film roku 2011
  14. Šílený Max: Zběsilá cesta
    Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)
    3
    Celkem se mi to líbilo, ale skoro vůbec se to nedrželo původní triologie a skoro vůbec tam nešlo o maxe to mě celkem mrzelo. Proto doufám že se v pokračování budou držet hlavně maxe a bude hrdina který si nás opět zíká budem mu moc fandit po celý film