Profilový obrázek

mustafee

Jiří Musil
169

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Aladin
    Aladin (2019)
    8
    Za mě super! Krásná Disneyovka, která měla vše co jsem od ní čekal. Barevná, výpravná, veselá, romantická a zábavná pohádka. Hlavní hrdinouvé dobře obsazeni a Will Smith byl prostě skvělej. Nemkolikrát mě rozesmál. V pohádce se zpívá, ale není toho moc a dá se to vydržet.
    Anna
    Anna (2019)
    8
    Mě se to líbilo. Anna měla styl, bojové scény super a děj vcelku dobrý. Rozhodně lepší, než Atomic Blonde. Příběh byl dobře natočen a občas odhalil nečekanou situaci. Anna byla velmi sexy a dobře se na ni koukalo. Ostatní herci jsou byli samozřejmě také fajn.
    Deadpool 2
    Deadpool 2 (2018)
    9
    Deadpool byl opět skvělej! Sranda a super akce. Za mě nejlepší momenty: X Force při dopadu z letadla a taky ta scéna s dorůstáním nožiček. Jinak jsem rád, že si dvojka udržela styl a vše co bylo v jedničce. Nezklamao mne to a to jsem se fakt bál. Cable byl taky dobrej. A málem bych zapomněl na Domino, ta měla fakt štěstí
    Tiché místo
    Tiché místo (2018)
    8.5
    Hustý! Mám rád horory s ufounama, který jsou dobře udělaný. Tento mezi ně rozhodně patří. Skoro se tam nemluvilo a v koně bylo opravdu ticho. Až jsem se bál křoupat popcorn. Obsazení super, akce a zvraty taky. Bavilo mě to a dost mi to připomínalo Znamení s Gibsonnem.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci