Profilový obrázek

B3RO5H

Petr Beranek

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Deadpool
    Deadpool (2016)
    9.5
    Asi nejlépe natočený film podle komiksové předlohy, co jsem viděl. Hlavně proto, že mám rád netradiční "hrdiny". Ve filmu mi chyběla jen více rozpolcená osobnost Deadpoola, jakou ji známe z komiksů. Vnitřní hlas, který mu "radí". Jinak velice povedený film, plný akce, nekorektního humoru a jednorožců :D těším se na další pokračování...
  2. Anthropoid
    Anthropoid (2016)
    8.5
    Česko-zahraniční obsazení mi ve filmu naprosto nevadilo. Jinak byl film dosti přesný, co se týče historické stránky. Výstižný, měl, tempo. Bohužel, jako každý "velkofilm" hrál dost na strunu romantickou, ale to nebylo až tak rušivé. Film byl celkově výborně zpracovaný, herecké výkony výborné. Doporučuji.
  3. Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2016)
    8
    Na film jsem se jako fanoušek DC universa dost těšil, ale i tak jsem neměl přehnané nároky na jeho zpracování, což se mi potvrdilo. Suicide squad je sebranka nejhorších z nejhorších, kteří bývají povoláváni k případům, kde normální člověk nevkročí. Zápletka v tomto filmu jednoduchá, nečekejte nic převratného, hlavně se mi zdálo, že byl film hodně o Deadshotovi. Možná jen můj názor, ale přišlo mi to tak. Harley a zbytek party tvořil tak nesouměrnou bandu, až to prostě k sobě sedí. Film doporučuji fanouškům DC jako povinnost, pro neznalce to bude spíš takový oddychový film.