Profilový obrázek

Dootys

Kate Becková
850

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Horší to už nebude
    Horší to už nebude (2006)
    8
    Jak Willa Ferrella nemusím a většině filmů s ním se vyhýbám, protože to je záruka stupidní americké komedie, tak tenhle snímek jsem viděla už několikrát a musím říct, že zde exceluje. Je to vtipné, smutné, lehce zamotané a dojemné. Člověka to nutí přemýšlet, co by dělal na jeho místě. A Emma Thompson jako vždy vynikající :)
    Texaský masakr motorovou pilou
    Texaský masakr motorovou pilou (2003)
    5
    Další z 'kultovních' hororů, který jsem musela shlédnout, abych byla v obraze. Asi mě prostě tenhle typ nebaví, ale tohle bylo takové utahané, uječené a každou chvíli jsem měla hlavu v dlaních, protože některá z postav udělala naprosto debilní rozhodnutí a chovala se úplně hloupě jako v kterýmkoli jiným vyvražďovacím hororu. Jessice jsem jediné fandila a doufala, že aspoň ona to přežije, vidláci byli všichni na ránu pěstí a zbytek osazenstva v autě jakbysmet. Asi jsem na tyhle slashery už stará, ale povinnost splněna a už to víckrát vidět nemusím.
    Lucy
    Lucy (2014)
    6.5
    Nápad rozhodně zajímavý, ale možná trochu špatně podaný. Nikdo neví, jak bysme se chovali, pokud bysme využívali více % mozku, a možná že něco z toho byla pravda, ale ten konec byl prostě už moc. Scarlett je skvělá herečka a sexy žena (a to říkám jako holka XD) a akční role jí perfektně sedí. Tady to bylo ale takové moc umělé. Neříkám že je to špatný film, to rozhodně ne, jen by z toho mohli vynechat ty dokumentární záběry a víc se snažit rozebrat její nabyté schopnosti.
    První člověk
    První člověk (2018)
    5.5
    Nějak nechápu to nadšení kolem. Na film jsme s kamarádkou šly, protože zrovna nedávali nic jiného. Říkala jsem si ale, že to třeba bude zajímavý životopisný snímek. No asi tak... už po dvaceti minutách jsem odpočítávala konec, který pořád nepřicházel, protože film má přes dvě hodiny! Dvě hodiny naprosté nudy. Chápu, že když je to podle skutečnosti a nemůžou z toho udělat napínavé scifi, ale takhle nudný film jsem už dlouho neviděla. Nic nového a zajímavého se tam člověk nedozví. Navíc je to natočené tak, aby to vypadalo opravdu realisticky, takže místy rozostřené a v 90% filmu roztřesená kamera, a časté autentické záběry z televize. Podle mě je to ideální film, pokud se chcete nenápadně zbavit epileptického partnera, protože rychle sestříhané záběry, že nestačíte stíhat, co se děje, samé točení a padání, a časté blikání světel málem způsobilo záchvat i mě (jít na to ve 3D tak zvracím jak Amina). Jako dokument do tv je to super, jako velkofilm do kina naprosto zbytečné. Ukamenujte mě, ale tohle mě opravdu nezaujalo. A nepomohl tomu ani Gosling, který se celou dobu tváří jako kdyby měl zaražený prdy (asi jako ve všech jeho filmech).
    Halloween: H20
    Halloween: H20 (1998)
    7.5
    Většinou jsou pokračování těchto filmů dost špatný, ale tady jsem se překvapivě bavila víc než u toho prvního. Je tu sice plno klasických hororových klišé a nelogičností, ale jinak bych ho zařadila mezi ty lepší klasické horory.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+33

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+23