Profilový obrázek

darinn5

77

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    1917
    1917 (2019)
    7.5
    Film jsem viděl v kině, kde to byla pastva na oči, ale zároveň si na konci člověk uvědomil, že film trpí hlavně po scénáristické stránce. Některé scény jsou vynikající, ale víc je jich prázdných, pouze propojovacích. Chápu, že autoři to mysleli tak, aby to vyznívalo hodně realisticky a by se naplno využil efekt "bez střihu". Podle mého nejhorší pasáž byla ta noční.
    Bloodshot
    Bloodshot (2020)
    6
    Podle mě se tenhle film minul s dobou. Film měl být zasazen víc do minulosti, protože dnešní technologie mu dost škodí. Nevím, jestli scénář vychází poctivě z komiksů, ale v tom by mohl být ten problém. Film, který se hlásí k dalším současným komiksovým adaptacím, ale nedosahuje jejich kvalit. A podle mě hlavně scénáristicky. Herci hrajou asi jen tak co jim scénář a režisér dovolí.
    AVA: Bez soucitu
    AVA: Bez soucitu (2020)
    6.5
    Jedná se jednu z dalších variací na Brutální Nikitu, Jasona Bournea, apod. Ale proč ne. Tenhle film cílí trochu i do psychologie hlavní postavy. A vůbec ne špatně. Film má spád, většina akčních scén je realistických. Jediná větší výtka je, že upřímně žena nemůže v soubojích tolik přesahovat muže, myšleno v delších soubojích. Jessica Chastain byla super, je zde hodně atraktivní ;-)
    Shazam!
    Shazam! (2019)
    7
    Tak tenhle film se DC konečně povedl. On je to v podstatě malý velkofilm. Kontrast malého hrdiny, který se stane dospělým superhrdinou s dětskou duší a chováním, skvěle funguje a poskytuje dostatek humorných scén. Velkým plusem fimu je záporák hraný Markem Strongem, který roli zahrál úžasně. Jen se bojím, s čím může přijít pokračování, jestli si nevyplítvali všechnu munici.
    John Wick 3
    John Wick 3 (2019)
    8
    Další kapitola ve vyprávění o zvláštním týpkovi, co to nandá všem, co mu stojí v cestě. Třetí díl je zase malinko jiný, od všeho trochu více a zase lépe. Akce humor, příběh, herecké výkon, kamera, hudba, všechno funguje, jak má. Moc se těším na další kapitolu, myslím, že je toho ještě hodně, co ukázat.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci