Profilový obrázek

Narcipes Freak

Komentáře 49

Od nejnovějších
  1. Batman Begins
    Batman Begins (2005)
    5
    Bale se mi jako Batman hrozně líbí, nicméně tohle poavžuju za nejslabšího batmana vůbec. Pokles atmosféry, slabí záporáci - prostě už to není ani zdaleka to, co původní filmy, což považuju za nesmyslnej úpadek. Batman má mít komixový zpracování, nemá to bejt nějaký nablble civlně působící drama.
  2. Batman
    Batman (1989)
    10
    První a zároveň nejlepší Batman kterej kdy vzniknul. Joker v podání Nicholsona vtipnej a charizmatickej (narozdíl od retardovanýho pojetí oskarový mrtvoly), Gotham temnej a komixovej - přesně tak jak to má bejt. Nemám nic proti moderním Batmanům, ale tohle je trochu jiná liga.
  3. Bastardi
    Bastardi (2010)
    3
    Pokud se člověk chce pobavit vcelku uvěřitelně podanym chovánim náctiletejch cigošů, tak proč ne. Jinak ale po stránce filmový čistej odpad. To ale není u českýho filmu nic vyjímečnýho a to i u mnohem dražších filmů, než u týhle poloamatérský neambiciózní sračky.
  4. Rváčův deník
    Rváčův deník (1995)
    5
    Die Capr dobrej a celej film vcelku taky. Takový to temný drama, kdy středobod obsahu tvořej drogy a náhled na rozpad a následnou snahu o slepení duše náctiletýho magora. To mám vcelku rád, ale viděl jsem teda i uvěřitelnější a v prvý řadě zábavnější formy zpracování. TOhle je moc filmový.
  5. The Barrens
    The Barrens (2012)
    4.5
    Ale jo. Atmosféra vcelku slušná a já mám tak nějak slabost pro horůrky situovaný do lesa. Určitě ne film pro klasickho diváka, ale pokud má někdo rád horor, tak se klidně podívat bez nějakejch přehnanejch očekávání může. Takovej modernější (a horší) Pumpkinhead.
  6. Barbie Rock’n Royals
    Barbie Rock’n Royals (2015)
    0
    Musim se přiznat, že jsem viděl jenom kousek. Strašná animace, odpadní příběh a prostě pohádka (v tomhle případě asi nevhodný označení) nehodná Disneyho. Ale hodná týhle doby. Když poslouchám, co si 10ti letý spratci vyprávěj v socce, kde koho vojeli a co naposled hulili, tak trochu charakter týhle zrůdnosti chápu.
  7. Okrsek 13: Ultimatum
    Okrsek 13: Ultimatum (2009)
    4
    Ve všech ohledech horší než první díl. Horší příběh, přiteženější za vlasy, pitoreskní charaktery a míň akce. To je tak, když si nějakej idiot myslí, že je potřeba vzít něco jednoduchýho co funguje a zesložitit to. Scéna, kdy banda nepřizpůsobivejch negrů a nácků vyjednává s prezidentem, charakterizuje celou tuhle hovadinu.
  8. Okrsek 13
    Okrsek 13 (2004)
    7.5
    Akční jízda, která mě potkala zrovna v době, kdy mě ten všelijakej parkour a freerun facinoval, takže mám na film vcelku hezký vzpomínky. Dneska bych to možná viděl jinak, ale možná taky ne, protože to co film nabízí, nabízí asi v tý nejvyšší možný kvalitě. Běhání (rychlý), skákání (vysoký), karater (příměřený).
  9. Bratrstvo neohrožených
    Bratrstvo neohrožených (2001)
    9
    Ale jo, tohle já můžu. A pokud má někdo rád takovej ten hezounky naturalistickej masakr ve stylu Zachraňte vojína Matta Damona, kdy umíraj ty nejsympatičtější postavy a o krev a teatrálně letící končetiny není nouze, tak mi dá určitě s vysokym hodcením za pravdu.
  10. Tsunami
    Tsunami (2012)
    4.5
    Vlastně proč ne. Je to horor se žraloky a kvalitnějš zpracovanej než obdobná produkce od Asylum. Všechno samozřejmě přitažený za vlasy a nesrovnatelný třeba s Deep blue sea, ale i tak se snaha počítá. A mě to bavilo, protože ukusování nohou není nikdy dost.
  11. Baisez-moi (1978)
    0
    Asi jako když francouzský porno souloží mexickou telenovelu a snaží se u toho tvářit jako mix Srbskýho filmu a Pushera - vůbec jim to nejde. Nuda od začátku do konce, erotika slabá, akce slabá, drama slabý - všechno slabý. Vlastně ani nechápu, jak jsem takovou debilitu dokoukal do konce.
  12. Bai ga jai
    Bai ga jai (1983)
    10
    Tohle jsem viděl náhodně v televizi a z původního znechucení, na jakou že sračku se to dívám jsem plynule přešel v pocit, že je to sračka nejúžasnější z neúžasnějších. Plné hodnocení v tomto případě berte s nadhledem, zvlášť pokud vás dvakrát nebere představa sledování čínskýho transexuálního brainfucku.
  13. Backcountry
    Backcountry (2014)
    5
    Tady lze dát těch 50 procent s naprosto čistym svědomim. Pokud máte rádi klasické, nijak inovativní animal horůrky, tak bych možná i nějaké to procento přidal. Takhle je to ale čistý průměr jak po stránce kvality zpracování, tak po stránce atmosféry. Méďa ale jako pěknej, ne že ne - rozhodně lepší živej černej, než nějaká imbecilní cgi grizzly náhrada.
  14. American Mary
    American Mary (2012)
    7
    Tenhle horor neni ani dostatečně strašidelnej, ani dostatečně gore na to, aby mě mohl nějak výraznějc zaujmout. Alespoň co se těhle kritérii týče. Líbil se mi z jinýho důvodu a tím je sympatická hlavní hrdinky. Zabředá se sice do stále hlubšího bahna morálního úpadku, ale přesto jsem s ní pořád tak nějak soucítil a fandil jí až do konce. Sem měkoň.
  15. Přežít
    Přežít (1993)
    4.5
    Podle skutečný události - no pojídat vlastní spoluhráče určitě nebyla žádná slast, ale na mě to prostě nějak nezapůsobilo. Málo naléhavý, málo uvěřitelný. Prostě zpracování nečeho tragickýho do podoby, která zase tak tragická neni. Aby to mohli sledovat casual čubky u televize.
  16. Vetřelci vs Predátor 2
    Vetřelci vs Predátor 2 (2007)
    0.5
    Tak tohle byl dlouhej sešup. Ne že by AVP nebyl už tak dostatečně sračkovitej crossover geniálních sérií, ale tohle lowcost zpracování posadilo prdel na hrnec plnej věcí o kterejch se ani nebudu zmiňovat. Jenom si vybavim toho herce v gumový masce Aliena snažícího se mrskat vocasem a je mi z toho do čistě labilního smíchu.
  17. Vetřelec vs. Predátor
    Vetřelec vs. Predátor (2004)
    5
    Debilní hybrid, ale stále ještě v koukatelný podobě srovnatelný s nějakejma takovejma slabšíma béčkovejma scifárnama. Takovej výstřik ubohosti jako druhej díl to rozhodně není. Tady se ještě operovalo s penězma a ne s kostýmama který vyráběla režisérova manželka z pneumatik na šicim stroji.
  18. Avatar
    Avatar (2009)
    8.5
    Výbornej film a může mu každej druhej pozér vyčítat co chce. Příběhu tam bylo tak akorát, animace byla přímo nádherná, bylo to napínavý, smutný a zvítězilo dobro. Takhle nějak má blockbuster vypadat. Když pak přijde nějak retard a začne mektat o tom, jak to bylo povrchní, člověk se mu musí smát.
  19. V zemi Jane Austenové
    V zemi Jane Austenové (2013)
    6.5
    Byl jsme donucen manželkou v rámci nějakýho žánrovýho výměnnýho programu. No a nakonec to tak špatný nebylo, dokonce jsem se i bavil a film sledoval, což sem před projekcí považoval za nemožnost z říče fantasie. Přítelkyně se u hororu bavila podstatně míń, takže jsem z toho vlastně vyvázl ještě dobře.
  20. Ať žijí duchové!
    Ať žijí duchové! (1977)
    5
    Tohle se těžko komentuje. Teď už bych se na to samozřejmě nedíval, což znamená že bych měl hodnotit nízko, nicméně si zase pamatuju, že jako dítěti se mi to dost líbilo. Takže v tomhle případě 50 procent asi optimálních. V dětství 75 procent a dneska 25 procent. Film vhodnejší pro malý parazity, pro plnohodnotný lidi už tolik ne.
  21. Atrocious
    Atrocious (2010)
    6
    Atrocious je takovej Found-Footage průměr, takže pro mě jako pro fanouška tohohle žánru pořád bomba. Nepatří k nejdražším ani nejoriginálnějším a pravda je taková, že většinu stopáže budete koukat do křoví v kterym nic neni. Já jsem ale trpělivej a na to rozuzlení si rád počkám. A konec se fakt povedl.
  22. ATM
    ATM (2012)
    4
    To je takovej nic film, nenaštve, nepotěší. Moc peněz nestojí a moc peněz ani nevydělá. Kdyby člověk věděl o co jde, nezačal by se dívat, ale když už to má rozkoukaný, neni to zase tak špatný aby to vypnul. Prostě nejšedivější šeď, která je jenom občas přerušená nějakou tekoucí červenou v intenzivnějších scénách.
  23. Pod zemí
    Pod zemí (2014)
    10
    Nadupaný found-footage dobrodružstvý s poutavym tématem a vynikajícím zasazením do kobek francouzskýho podzemí. Bát se asi moc nebudete, ale bavit se určitě budete. Teda pokud máte stejnej vkus jako já, jinak to nezaručuju. Každopadně to lepší co v tomhle hororovym subžánru najdete.
  24. Armáda temnot
    Armáda temnot (1992)
    7
    Chichichi. chachacha - to byla švanda. A jakože fakt byla, což ale nutně není dobře. Já mám Armádu temnot rád, ale první Evil dead zbožňuju. Právě proto, že se u něj člověk nesměje. A to ani divadelním výkonům herců...za to může ta naléhavost a strašidelnost. U trojky tohle prostě chybí. Tak trochu smrt tý série.
  25. Armageddon
    Armageddon (1998)
    6
    Slzopudný holywoodský drama...skoro se chce říct, že to nemůže dopadnout dobře. Pravda je spíš taková, že to nemůže dopadnout špatně. Teda když se do toho nalije tolik peněz a obsadí se to takovejma hercema. Z oč v oč bych to nikdy nepřiznal, ale mně se to líbilo. Prostě zábavnej blockbuster.
  26. Arachnofobie
    Arachnofobie (1990)
    5
    Ale tak co no, je to vykopávka a hrůznost to byla už tenkrát. Alek kterej animal horor neni tak trochu pitomina? Čelisti? Nějakej další? Moc jich nebude. Musí na to člověk koukat s nadhledem a přijmout to, že smrtonosný tarantule jsou to, co mu bude dělat u obrazovky 109 minut společnost. Pak se to tak nějaký přetrpí do skoro šťastnýho konce.
  27. Apt Pupil (1987)
    6
    Ian McKellen si střihnul toho nágla dobře, to bez deb a Renfro nečekaně ani nezaostával i když jeho projev v jinejch filmech téměř nenávidim. Nevim jestli je to tim, že byl mladší a nevypadal ještě jako sfetovanej gay? Nechám tyhle úvahy a radši řeknu, že tenhle nadanej žák vás u obrazovky udrží. Alespoň já jsem teda čekal, jak se to vyvine. A vyvinulo se to dobře.
  28. Apollo 18
    Apollo 18 (2011)
    8
    Výbornej Found-footage sci-fy horůrek, zasazenej na kamnitej povrch měsíce, kterej je vlastně o hodně míň kamenitej než by se mohlo zdát. Pro fanouška subžánru bomba, ale normálního diváka by mohlo naštvat zpracování, který věci ukazuje tak, že už vlastně téměř nejsou vidět. Což ale vůbec nevadí. Proč by mělo?
  29. Apocalypto
    Apocalypto (2006)
    10
    Jestli má nějak vypadat zábavnej film o indiánech, tak je to touhle akcí nabitý drama o skupince primitivů, který loví jiná skupinka menších primitivů. Nádherný scenérie, strach o hlavní postavy, nechutný záporáci a kulervoucí bitky. Tenhle antisemita to prostě umí a je škoda, že už mu asi žádnej semita peníze na další film nikdy nedá.
  30. Věznice
    Věznice (2000)
    5
    Naprosto průměrný vězeňský drama, který ničim nenadchne (možná herecký obsazení?) ani ničim neurazí. Nenudil jsem se, ale na to, že mám tenhle žánr rád jsem se zase ani nijak královsky nebavil. Celkově bych čekal víc brutality, znásilnění a utrpení, prostě všechno co patří do špinavýho prison filmu.
  31. Animal
    Animal (2014)
    0.5
    30 procent? Nechápu, film je nudnej od začátku až do konce. Herecký obsazení krajně nesympatický, špatný výkony, neuvěřitelný a přehnaný postavy, dialogy působí jak kdyby je psal někdo, kdo nejenže nemá žádný ambice napsat biď jen slohovou práci pro první stupeň základní školy , ale ještě je retard. Celý film je naprosto random a viditelně peníze dostal někdo, kdo je nikdy dostat neměl. Nemusel bych se dívat na to, jak se vystrašené postavy jimž umírají přátele baví o homosexuální aférce jednoho z nich a u toho afektovaně ječí. Třikrát převařenej Pumpkinhead.
  32. Anatomie
    Anatomie (2000)
    5
    Klidně se přiznám, že už je to extra dlouhá doba, co jsem tenhle slasher viděl. Ale nějaký scény si pamatuju dodnes a jsem si stoprocentně jistej, že se mi to líbilo. Teda do určitý míry která je daná tim, že slashery zase za tak geniální filmy nepovažuju. Pominuli klasiky žánru jako Halloween, nebo Noční můru. To už jinde jsme. To je jiná vesnice. (světnice?)
  33. Anakonda
    Anakonda (1997)
    6
    Žádnej přelomovej film to neni. Ale solidní animal survival horůrek jo. Dokonce když se tak přes všechnu bolest zamyslim, tak možná jeden z mejch nejoblíbenějších. Jsou to takový Jaws křížený s Indiana Jonesem (s hodně přihmouřenejma očima) a na takový kombinaci nutně nemůže bejt nic špatnýho.
  34. Prci, prci, prcičky 3: Svatba
    Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003)
    8
    Furt to baví stejně, ale možná mám tenhle díl ještě radši. Nevim proč....možná má i nějakej jinej rozměr a funguje i jako příběh. Dochází k nějakýmu rozhřešení jednotlivejch hrdinů, kdy vysírači se projevěj jako charaktery a naopak? Možná jenom žvatlám, nebo dokonce lžu z hladu - teda kromě toho začátku, fakt se mi to líbí víc.
  35. Prci, prci, prcičky: Na táboře
    Prci, prci, prcičky: Na táboře (2005)
    4.5
    Furt sranda, ale teda o poznání slabší. Může za to především herecký obsazení, kdy solidní a vtipný herce nahradila ekypa nesympatickejch puberťáků, který se sice snažej, ale hovno zmůžou. Proti dalším dílům to ale pořád funguje jako film a ne jako dost nepovedená fekální parodie na film.
  36. Prci, prci, prcičky 2
    Prci, prci, prcičky 2 (2001)
    8
    Dvojka je dvojčetem jedničky. Identickym. Dostáváme stejnou porci vtipů na stejný téma, stejně oplzlejch a stejně podanejch. To ale znamená, že je to pořád stejná stranda a já to kvituju s povděkem. Co by se taky do podobnýho filmu mělo vymejšlet za originality - akorát by to domrvili.
  37. Prci, prci, prcičky
    Prci, prci, prcičky (1999)
    8
    Každej zná tuhle vymaštěnou komedii o spermatu, lepidle a kozách. Je tupá, je povrchní, je nechutná, ale taky je vtipná, což se myslim počítá asi nejvíc ne? Pokud se chci bavit, tak nehledám žádnou hloubku a je mi jedno jak pervezní nebo plitkej humor je, hlavně že se zasměju. A tady jsem se zasmál.
  38. Kult hákového kříže
    Kult hákového kříže (1998)
    10
    Tak tohle je našlapaný drámo. Výborný zasazení do prostředí rasový války mezi černochama a white supremacy tupama. Dokonce ani ten útrpně slizkej prcek Edward Norton tu nevypadá jako útrpně slizkej prcek a zahrál tak pro mě jeho životní roli. Celej film šlape jak nafičenej Armstrong a ten finiš...ten je ženiální.
  39. Amazonia vertical
    Amazonia vertical (2004)
    6
    Já Barabášovi dokumenty prostě žeru a tenhle neni vyjímku. Co z toho, že nejsou ničím vyjímečný. Ten podmanivej melancholickej komentář tomu prostě dává šťávu a chytá mě přesně tam, kde se rád nechávám chytat. Ostatní dokumenty od něj mám sice radši, ale i tenhle má čím zaujmout.
  40. Alpha Dog
    Alpha Dog (2006)
    8
    Nikdy bych neřekl, že se mi bude líbit něco, do čeho je zakomponovanej Justýn Divokýjezero. A on to přitom táhnul. Většina filmu utíká tak nějak nepozorovaně, ale v pohodě. Velký grande final ale chytí přímo za kule a já sem cejtil i jakous takou sounáležitost. Dokonce myslim, že se něco podobnýho fakt stalo.