Profilový obrázek

Narcipes Freak

308

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Jihomoravský, Brno-město, Česká republika



    Batman Begins
    Batman Begins (2005)
    5
    Bale se mi jako Batman hrozně líbí, nicméně tohle poavžuju za nejslabšího batmana vůbec. Pokles atmosféry, slabí záporáci - prostě už to není ani zdaleka to, co původní filmy, což považuju za nesmyslnej úpadek. Batman má mít komixový zpracování, nemá to bejt nějaký nablble civlně působící drama.
    Batman
    Batman (1989)
    10
    První a zároveň nejlepší Batman kterej kdy vzniknul. Joker v podání Nicholsona vtipnej a charizmatickej (narozdíl od retardovanýho pojetí oskarový mrtvoly), Gotham temnej a komixovej - přesně tak jak to má bejt. Nemám nic proti moderním Batmanům, ale tohle je trochu jiná liga.
    Bastardi
    Bastardi (2010)
    3
    Pokud se člověk chce pobavit vcelku uvěřitelně podanym chovánim náctiletejch cigošů, tak proč ne. Jinak ale po stránce filmový čistej odpad. To ale není u českýho filmu nic vyjímečnýho a to i u mnohem dražších filmů, než u týhle poloamatérský neambiciózní sračky.
    Rváčův deník
    Rváčův deník (1995)
    5
    Die Capr dobrej a celej film vcelku taky. Takový to temný drama, kdy středobod obsahu tvořej drogy a náhled na rozpad a následnou snahu o slepení duše náctiletýho magora. To mám vcelku rád, ale viděl jsem teda i uvěřitelnější a v prvý řadě zábavnější formy zpracování. TOhle je moc filmový.
    The Barrens
    The Barrens (2012)
    4.5
    Ale jo. Atmosféra vcelku slušná a já mám tak nějak slabost pro horůrky situovaný do lesa. Určitě ne film pro klasickho diváka, ale pokud má někdo rád horor, tak se klidně podívat bez nějakejch přehnanejch očekávání může. Takovej modernější (a horší) Pumpkinhead.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci