Profilový obrázek

radek-prokopius

Radek Prokopius
151

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Detektiv Down
    Detektiv Down (2013)
    8
    Robert je fakt roztomilej, film má lehce parodickou a lehce ujetou atmosféru. Plus dobrodružství, humor, napětí, láska... co víc si přát...?
    La La Land
    La La Land (2016)
    1
    Do pytle, to sem zas někam vlez... Tušil jsem předem že to bude srágora, ale mýlil jsem se. Byla to megagigaturbosrágora s odrazkama. Nudný, chatrný a totálně předvídatelný "příběh" dvou zoufalců, kteří se nechtějí, pak chtějí, pak nechtějí, pak chtějí, pak nechtějí...občas proložený ještě nudnější tanečním či pěveckým tampónem... Pomóc! Statečně jsem to dokoukal až do konce, neboť jsem tajně byť marně doufal, že to přece nemůže být taková shitmovie až do konce a že rejža se scénáristou dostanou rozum alespoň v poslední čtvrthodině filmu, přiletí ufoni, všechno to tam vypráskají anihilátorama, Sebastiána si nechají na pokusy a s Emou vyzkoušejí postupně všechny sádlomáslobrutalbizarrgangbang polohy které právě frčí u nich doma na Alfa Centauri. Též Leatherface s motorovkou by to možná v závěru jakžtakž zachránil, bohužel nedorazil, měl asi zrovna dovolenou...Dávám 10 procent s odřenýma ušima, a to za černošské (pardon, vlastně pigmentově výraznější) jazzmany v baru a New Order nebo co to bylo za kapelu na párty u bazénu.
    Drsňačky
    Drsňačky (2013)
    2
    Dvě nejužvaněnější policajtky v dějinách kinematografie. Dvě protivné slepice které pořád řvou jako krávy, což panu režisérovi asi připadá vtipné. Mně ne. Pomóc! Uděluji si medaili za statečnost že jsem to dokoukal.
    Drsný Harry
    Drsný Harry (1971)
    10
    Harry je fakt drsňák který se s lumpy nemazlí, a přitom ještě stíhá mít vtipný hlášky. A to se mi na něm líbí. Až budu velkej budu taky takovej.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci