K.Ondrej

40

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2016)
    7
    Film je naprosto oddechový. Děj je jednoduchý, rozvinutý na malém prostoru. Postava Jokera působí nezajímavě, je to možná dané tím prostorem. Na druhou stranu je film dostatečně zábavný a vtipný. Netopýr je úžasný. Záporné postavy sice nejsou nejzajímavější, ale jejich síla hrdinům pěkně zavaří.V každém případě jsem se pobavil.
    Jason Bourne
    Jason Bourne (2016)
    6
    S každým novým zpracováním se všem člověk nezavděčí. Jason Bourne ale stejně patří k těm lepším filmům. "Hlavní postava Alicia Vikander zastíní hlavního hrdinu, ale je hezké na ni se dívat. Tommy Lee Jones je trochu nevýrazný, umí hrát daleko lépe, vypadá unaveně. Postava Cassela je nevyužitá. Příště bych raději šel na předchozí díly.
    Kniha džunglí
    Kniha džunglí (2016)
    8
    Kniha džunglí je má oblíbená, hlavně postava Balúa. Zvířat jako živá. Film byl nádherný, s pěkným soundtrackem a se spoustou postaviček, z nichž každá měla něco do sebe. Příjemně strávené minuty v kině.
    Lucie: Příběh jedný kapely
    Lucie: Příběh jedný kapely (2016)
    7.5
    LUCIE je top česká kapela, moje oblíbená. Občas chodím na jejich koncerty a jejich písničky patří mezi naše špičky.Tento dokument jsem si užil. Mám radost, že hudební dokumenty se hrají i v kinech. Sice o "příběhu kapely" se nevypráví, ale jinak je se mi dokument líbil.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci